AMD Duron zmena taktu z 850MHz na 1133MHz
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
pozerám užívateľský manuál k doske PCChips M810LR a manál jasne píše že táto doska podporuje rýchlosť AGP portu na 4x. no everest hlási stále len ako AGP 2x tak neviem kde to ešte nastaviť/prepnúť, na doske okolo slotu AGP žiaden jumper nieje pre toto nastavenie, bios toto prepnutie neumožnuje .
A kutilmile - nelituju tě
durkovic píše:jj to máte pravdu, topia solídne, napr aj tento duron má odspodu nejaký štítok ktorý je už pekne zhnedlý.
pozerám užívateľský manuál k doske PCChips M810LR a manál jasne píše že táto doska podporuje rýchlosť AGP portu na 4x. no everest hlási stále len ako AGP 2x tak neviem kde to ešte nastaviť/prepnúť, na doske okolo slotu AGP žiaden jumper nieje pre toto nastavenie, bios toto prepnutie neumožnuje .
Rychlost AGP Ti určuje grafika strčená do slotu
no neviem ako je to presne, pozrel som cez everest a je tam Ati Radeon 5200. grafika je s podporou pre rýchlosti AGP 2x/4x/8x no stále to fachčí len na AGP 2x proste s tejto dosky viac nedostanem bola stavaná len pre AGP2x (zrejme to prezrádza aj typ AGP portu na doske, nejaké rozlišnosti v kľúčovaní konektorov (zárezy) tam boli. ale to je už v dnešnej dobe nepodstatné.
nakoniec som do dosky osadil AMD Duron 1,3GHz a fachčí to veľmi pekne. na bežný office/web surf a pozretie videa postačuje. viac od toho isto nebudem chcieť. na iné operácie mám novšie PC.
Pokud je AGP grafika na 2/4/8x a deska jen na 2x, tak se to ničím neoblbne a pojede to jen 2x.