Věž Panasonic SA-AK410

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
stasek

Věž Panasonic SA-AK410

#1 Příspěvek od stasek »

Dobrý den přeji. Opravoval jsem dceři tuto věž a po smontování jsem zjistil, že po zapnutí zůstává jen v pohotovostním režimu, nejde zapnout mechanika. Tak bych se chtěl optat, jestli na to nemá vliv to, že není připojena na reproduktory.
Mám doma reproduktory 4 ohmy a na věži je napsáno 6 ohm. Nerad bych to přetížil tak bych taky potřeboval poradit, jestli je můžu připojit, abych to vyzkoušel.
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

To by nemělo mít vliv, pokud to nebudeš zkoušet na velký výkon. Ale pro sichr si tam dej do série odpory 2R2 a máš klid.
Ovšem- myslím si že bude problém někde jinde, že je třeba něco ve zkratu když to nejde přepnout ze Stand_by.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
stasek

#3 Příspěvek od stasek »

Tak máš pravdu, nemá to na to vliv. Dělal jsem úpravu na vadné zásuvce na sluchátka, vyváděl jsem vodiče mimo skříň na samostatný spínač a od té doby to nefunguje. Zapojené to je dobře, možná některý z těch vodičů brnknul o plechový kryt skříně, jestli by to mohl být důvod, bohužel nevím. Mám holt problém. :cry:
Atlan

#4 Příspěvek od Atlan »

ASi si nieco blbo poskladal alebo niektora koncovka je zle dotlacena.... alebo zeby studenak niekde ?
stasek

#5 Příspěvek od stasek »

Už jsem to několikrát znovu rozdělal a zase složil a pořád stejný :cry:
MATYCH

#6 Příspěvek od MATYCH »

Kontrola zdroje str.134 http://elektrotanya.com/panasonic_sa-ak ... nload.html
silová část spínaná relé ,je tam pár pojistek
KUBO

#7 Příspěvek od KUBO »

Poprosím moderátorov o zlúčenie tohto vlákna s týmto. Začína to byť neprehľadné.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“