Sháním levnou výrobu dvouvrstvých DPS
Moderátor: Moderátoři
- bohumilfulin
neni to o cene ale spis ze se dlohodobe zname a muzu se na ne spolehnout.
Tak do mozaiky vyrobcu.
Printed ne dekuji. Ti jsou chovanim furt v minulem rezimu. Kdyz prijdu se zakazkou na 2000ks a pak prijdu s 10ks furt se ke me chovaji jako by me videli poprve a tomu odpovida cena. Kvalita nic moc za velke penize.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nechám si zpracovat cenovou nabídku na 6 desek, v rámci její dvouměsíční platnosti odešlu objednávku a přijde mě potvrzení, že ano, ale v celkové sumě o 700Kč dráž s tím, že těch desek musím nechat vyrobit 8. Jestli jich chci 6, tak klidně, ale za stejnou cenu. Jestli toto je férový jednání, tak jsem vážně z jiného světa.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- feliz_navidad
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
forbidden píše:No a kde s tebou takto vyj...?
V Čemebu. Oni nejsou špatní, ceny dobrý (280Kč bez DPH za dvouvrstvou prokovenenou DPS 160mmx110mm s nepájivkou a potiskem), neúčtují výrobu filmů, ale na prototypovou výrobu pár kusů jsou stále dražší a myslím si, že platná nabídka by měla být závazná, i když byla jen orientační bez dat. Já podle toho udělám kalkulaci ceny a najednou mě někde lítá tisícovka. A protože je to většinou pro amatéry, co hledí na každou korunu, je to problém. Takže jsem změnil taktiku a uvidíme, jestli to k něčemu bude. Prchat někam jinam se mě zatím nechce, už jsem utekl (kromě POOL servisu) od Pragoboardu a za chvilku opravdu skončím v Číně.
Cena je daná velikostí výrobního přířezu, takže to končí tak, že jedna a čtyři desky mají stejnou výrobní cenu, u menších desek jsem měl dokonce v nabídce 10 nebo cca 40 desek za stejnou cenu a pořád ty podmínky nějak upravují, nedá se v tom vyznat.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Venda píše:Roky dávám všechno do Signalmontu a nikdy žádný problém.
Na jednovrstvý desky tam ta kalkulace vypadá super. Není k tomu nějakej tučnej extra příplatek za filmy ?
- Přílohy
-
signalmont.jpg- (55.92 KiB) Staženo 102 x
feliz_navidad píše:Máte někdo zkušenosti s firmou Gatema?
Jo v Gatemě necháváme dělat FR4 a IMS. Většinou necháváme dělat větší panely t.p 5. Cenu za kusovku sem nikdy nestudoval. Povrchovku v pohodě i zlato, barva masky zelená, černá, bílá jsou standard.
Domluva s nima je výborná (p. Libor Toul), číslo na webu.