Start kdykoli i v zimě fungoval tak, že se vytáhl sytič, auto chytlo bezproblémů a nesmělo se vyjet, tedy šlapat po plynu. Po cca 5 minutách byl motor zahřátý (dost malý objem vody) a dalo se vklidu vyjet. Nikomu už to neukážu, protože je sešrotován, ale byl to fakt, který jsem osobně taky nechápal, protože felda a ni jiné auto co jsem měl na LPG nechce chytit skoro ani teplá.
Měl jsem 05 ladu na LPG-najeto 65tis. km, na LPG jsem ji nekopl ani teplou, pak Colta na LPG, dle popisu, na Feldě mám na LPG najeto cca 65tis.km a dost jsem jezdil s Omegou na LPG-ta taky nešla nakopnout na LPG skoro ani teplá. Colt byl prostě Japonec. S velkým obsahem při studeném startu je problém, protože na zvýšený volnoběh potřebuje více paliva, tedy zamrzne reduktor. Takže pro jednoho, co ví vše, všude byl a vše zná, toto je mé upřesnění. Více to rozmazávat nebudu-důkaz nemám, jen vzpomínky na auto, co stálo 5500kč a za minimální náklady mě povozilo. On taky takový mráz není pořád, ale i tuto teplotu nebyl problém při dodržení popsaného dát-teda přesně -21,7°C. S LPG tedy něco najeto mám
Tady je foto bývalého veterána http://www.mitsubishiclub.cz/sraz/mycha ... fotky#3967