Yarda1 píše:Jazyky jsou v pořádku, akorát jsem se podivil, že někdo, kdo je na ně vysazen může napsat "sem" a "lést"
Nářečí a nespisovnost.
Moderátor: Moderátoři
Fredy00 píše:Crifodo píše:mtajovsky píše:Jestli vás zajímá snímání tepelného roztahování, tak hledejte teorii r
Obávám se že běžné pojetí úkolů a odpovědí na úkoly nemotivuje žádný zájem, ale potřebu dodat aspoň trochu relevantní odpovědi na učitelovy otázky a vzápětí problém navždy zmizí ze zorného pole učitele i žáka. Takhle "studovaly" už za mýho mládí SPŠ holky, co se nedostaly na ekonomku a chtěly mít maturitu.
Co tím myslíš, tou první statí?
U mě je blblé že sem vysazen spíš na dějepis a jazyky, ale s tím se, dnes, údajně práce hledá blbě. Tak holt dělám věc, ke který nemám ani vztah a ani náturu.
"EDIT:"
Važ si toho, že tě nutí, ať si ty informace seženeš sám: to umění sám dohledat a se naučit (a vytrvalost v tom) jsou tím nejlepším, co ti může škola do života dát.
--- Já si nestěžuju na školu, co mi vadí je blbej google, co mi na technickou otázku vyplivne schémata vnitřu vejce.
Já nejsem pohodlný člověk, ale jaksi 50. mautirních otázek je docela nápor na mozek, a už mi to začíná lést všemi otvory. Aby nezačaly pučet nějaké nové!