Děje se něco v Hadexu ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Děje se něco v Hadexu ?

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Už dva týdny jsou bez akční slevy . Žeby což ?
BIPOLAR

#2 Příspěvek od BIPOLAR »

BOBOBO píše:Už dva týdny jsou bez akční slevy . Žeby což ?

Proboha a co je tam zajímavého při těch "akčních slevách" ? :D
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Asi toho moc nestavíš , já tam objednávám vícekrát do roka .
p32

#4 Příspěvek od p32 »

No fakt, co by měli mít v akčních slevách ať o tom víme. Třeba já ani nevím, že bych tam mohl koupit něco levněji a proč ne ?
ZVUK2000

#5 Příspěvek od ZVUK2000 »

Zašel jsem na net HADEXU a mají tam přímo nabídku: výprodej,sleva...
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Ano , nyní jsem otevřel a akce tam již je . Jelikož jsem letitý zákazník a tento stav jsem nezažil , tak jsem vznesl obecný dotaz . Byl položen včera , kdy tam ještě akce nebyla . :D
BIPOLAR

#7 Příspěvek od BIPOLAR »

BOBOBO píše:Asi toho moc nestavíš , já tam objednávám vícekrát do roka .

LHOTSKÝ, HADEX, TIPA, KERR,GES,GME a AGB - tady jsem objednával asi do roku 2008 hodně. Dost brzy ale skončili v AGB, což mi bylo docela líto. Teď již je toho míň ze zdravotních důvodů, ale před koncem roku, jsem dokončil nabíječku na automobilový aku s 3906. :wink:
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
BOBOBO

#8 Příspěvek od BOBOBO »

AGB mne též opravdu mrzí . Takové ceny již nikdy nebudou . Lepší byly jen u Urbana , škoda , že to zavřel ze zdravotních důvodů . Když vidím ty předražené ceny v GESu , GM atp . a on to prodával za čtvtinu těchto cen i méně .... No a k AGB mám vztah , neb v Rožnově bydlí brácha a tak jsem tam byl často i osobním zákazníkem i u Sedláčka . No , ale jdu psát tu objednávku . Jo šéfoval to Grigorescu . Ale Sedláček dělal dříve v Tesle (brácha taky ve vývoji) a po revoluci mu nejspíš spřátelení lidé dodávaly z Tesly přebytky a on měl krám přímo na hlavní křižovatce . Ceny byly opravdu jen symbolické .... Nyní toho má bedny v garáži a pak to půjde do šmelcu . Bohužel nemá seznamy a tak když jsem mu pak ještě ze setrvačnosti volal , tak už jen říkal napiš to a já něco zkusím najít .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“