p32 píše:Nevím proč do toho pleteš politiku, ale to je tvoje věc, když bez ní neumíš žít.
Protoze je to tema tohoto vlakna? Co jineho nez politika tohle primarne ovlivnuje, o tom se tu preci bavime no ne? Bohuzel to jednou neni ponechano na domluve lidi mezi sebou a jsou vytvorena pravidla, ktera vzdy nekoho budou uprednostnovat. Myslis, ze se mi tohle libi? Vzdyt dnes se nemuze firma uchazet o trochu vetsi zakazku (rekneme 200k) aniz bys nedelal politicke tanecky jak idiot, bohuzel je to tak.
p32 píše:Vrať se do 5. třídy obecné, tam se to myslím už bralo a ať ti vysvětlí výraz spojky nebo. Já se ničemu nedivím, kdeže jsme, když tě čtu. Víš jak se řká, že potrefena husa se ozve ? No, ozvala.
Jasne, takze vlastne jsi mi zase jen rekl jaky jsem pitomec a nic vecneho, ale budes mi tu kazat o politice, faktech, prekrucovani...

p32 píše:No a když jsme u Jezevce, tak to napsal velmi hezky tak, aby to normální člověk pochopil.
Jasne, 'normalni' clovek. A co kdyz nevi a zepta se, jak presne je to mysleno? Ono mi to totiz trochu pripomina debatu chodec versus ridic, kdy clovek nadava stridave na jedny nebo druhe podle toho, jestli ridi nebo jde zrovna pesky. Ale on kdo se pta takhle neni normalni ze a namisto odpovedi ho zesmesnime ze se nenaucil spojky, pac je to jednodussi nez vecna debata. Nikdo nerika proc je ten a ten navrh spatny/dobry, namisto toho nastoupilo 'Kdo je vetsi blbec'. Ale jsem rad ze jsem Ti tak hezky zapadl do krabicky 'nenormalniho' cloveka, on je tak ten svet asi jednodussi ze? To uz tu taky jednou bylo kdyz furt vytahujes toho Paroubka.
Take se tak trochu nicemu nedivim, kdyz Te ctu, holt je to vzajemne, ale skutecne Ti to nemam za zle, kazdy jsme nejaky a mame pravo na svuj pohled na vec. Dokazes tohle rict taky? Docela pochybuju, skaces sam jak certik v krabicce - a to je podle mne hlavni duvod dnesniho srabu, ale o tom jsem i na tomto foru uz psal, zakopova valka nazoru.
Ale nechme toho, diskuze v kruhu je skutecne o nicem. Pardon, ze jsem si dovolil rypnout a vsechno neodkyvat