Tlačiareň HP deskjet 3650,z kadial je tento filc.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Tlačiareň HP deskjet 3650,z kadial je tento filc.
Vdaka ,Cavte
- Přílohy
-
DSCN4108.jpg- (258.31 KiB) Staženo 226 x
-
DSCN4115.jpg- (189.24 KiB) Staženo 211 x
Nechci posuzovat tvé možnosti jako hodináře, ale je to stejné jako kdybych rozdělal malý orloj a pak se tě ptal, kam patří to malé kolečko, co mi zbylo a přitom to jede.
Já si takové věci pŕi rozdělávání vždy fotím mobilem nebo foťákem. Vždycky se mi to při skládání hodí, když si nejsem jistej jak to tam patří. Zkus si to taky zavést a minimálně z toho budeš mít aspoň nějakou dokumentaci o tom kdy a co.
A promiň, s filcem asi neporadím.
- tiktak1953
- s_ebastian
- tiktak1953
Ano, smál jsem se a upřímně. Stalo se mi to samé a čučel jsem pak do toho asi hodinu než jsem na to přišel. Ale jak koukám, tak už jsi rozhodl o tom, že to tam není třeba.
s_ebastian píše:Omlouvám se za OT.Pan p32 rád občas komentuje ostatní aniž by poradil. Zas takový borec ale asi není aby mohl zesměšňovat druhé. Také jsem se musel smát několika jeho výrokům. Sorry,ale musel jsem to napsat..
Klidně se směj a budu rád, když to bude zavčas a konkrétní. Možná bych ti potom i vysvětlil, proč jsem se někde překlepl nebo psal o jiném. Pokud já vím, tak jsem se Titak1953vi nikdy nesmál. Pokud jsi jiného názoru, klidně mi to připomeň např. i SZ. Jestli jsem se ve zkratce (nestálo to za víc slov) vyjádřil k něčemu, co by měl umět už začátečník v tom oboru a ne ten, co chce řešit daleko složitější problém, tak to mělo asi takový účel. To pochopíš časem až trošku zestárneš. Někteří co to čtou, tak se raději už nevyjadřují vůbec a to docela chápu.
- tiktak1953
chlapík píše:.....voľne uložené - nič ich nepritláča smerom dole. V prípade ich náhodného vysunutia smerom hore tam buď zostanú, alebo otrasmi pri šťastí spadnú späť dole......
Nie nie, on iba napísal, že sú voľné, nepritláčané smerom dole a že rady zostanú vidieť - zložil to určite správne, tiež to tak musíš mať, ale asi to tak chodí, iste si to nevymyslel
- tiktak1953
- tiktak1953
- tiktak1953
Postup ma byt takyto:Stiahnut,otvorit,instalovat?Aj to akoze instalovalo inac ako s CD,a potom to pytalo cestu ku tomu suboru,tak neviem!Nedal som to nikde ulozit,nebola tam moznost ako inokedy pri instalacii!Co myslite, kde je problem?Cav