Seznam email
Moderátor: Moderátoři
Seznam email
Podívejte se na tento screen, odesílatel jsem ,,já" a já tento email posílám znovu sobě a na email holy@stream.cz? Čím to, když jsem vlastně nic neposílal.
Další typicke emaily jsou jimmy-7@stream.cz, pak já, jiri.vanek@stream.cz, jirka@stream.cz, crazylom@stream.cz, badrobot@stream.cz, sharingan@stream.cz, hanisska@stream.cz, slepickakropenata@stream.cz, peceny@stream.cz, videosedlcansko@stream.cz, cleeasa@stream.cz, cominick@stream.cz a další
ATD.. Myslím, jestli to není okruh lidí, mezi kterými se to dokola rozesílá mezi sebou, všechny tyto emailovky budou zablokovány, takže kdyby někdo toto vygooglil a patřila mu jedna z uvedených emailovek tak ať se snaží mi kontaktovat jinou cestou.
Myslím, že asi nikdo nemá mi k tomu co říct, protože nejde nic s tím dělat než emaily blokovat, spíše jestli má někdo stejný problém, přímo emaily v tomto znění a v takovémto množství..
A kouknout, kde všude se dá ta emailovka sehnat. Asi tomu už jen tak nezabráníš tomu rozesílání no.
Stejně přejdu brzo na gůůgl pokud toto nepomine, jak jde z hlavičky zjisti pravý email??
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
-Pak na haldu českých emailovek @stream.cz, myslím, že snad mi nikdo z nich psát nebude, a doufám, že tím sem se spamů tohoto charakteru pro vždy zbavil, problém je, že pokud to bude chodit z mé emailovky tak tu zablokovat nemohu aby mi z ní nebylo doručováno odeslané. To totiž nejde Možná ještě změním heslo!
A uvidím..
Jo já bych chtěl ke googlu, ale moc nechci mít .com, protože někteří lidé mají výslovně uvedeno, že z přípon .com a .net emaily nepřijímají, jinak by mi gmail vyhovoval, email tam založený mam, leč je omezený na 10Gb, ale to je dost místa a v pohodě bych s tím vyžil.
V emailovce mam cca 4000 různých emailů od roku 2009 (reklamy mažu) čili čistý emaily od lidí. atp.
Ještě by mi zajímalo, nevíte někdo o nějakém jiném dobrém (pokud možno českém) email hostingu, ale mam představivost aby tam bylo dostatek místa, tj. ne stovky megabajtů, ale buďto desítky ,,gigabajtů" nebo neomezeno jako má seznam. Myslím, že centrum a atlas toto nesplňuje, ale nevím jak současně, ještě nedávno to bylo asi 200Mb nebo 2Gb? vím že nic moc., volny po nějáké složité handrkovanici a hrozném ověřování přes MojeD myslím že zvětší ale nevím již na kolik. Ale volný určitě nechci.. Nevíte prosím někdo, jak na tom v současné době emailhostingy velikostně jsou, a jaké jsou vlastně možnosti...