Nehoda mladíka na D1
Moderátor: Moderátoři
- monterjirka
ANO, ukradl auto a ujížděl. Ujížděl rychle, mohl někoho ohrozit.
Ale každý pátek odpoledne se řítí skupiny polských šílenců od hraničního přechodu Folmava po silnici 1/26 na Plzeň, pak na D5 a dál domů do Polska, v neděli večer a v noci na pondělí se děje něco podobného opačným směrem!
Za pár dní to bude rok, co způsobili na Domažlicku tragickou nehodu. Od té doby vznikly nějaké menší nehody, pravidelně jsou ohrožováni slušní řidiči "předjíždějícími polskými h*vady"!
Proč s tím policie nic nedělá? Proč pravidelně udělá "akci Kryšot" v polovině týdne? Aby náhodou nemusela řešit přestupky cizinců?
Hele je to dost těžký. Policajti ho mohli sestřelit samopalem, nebo mu auto vychýlit pit manévrem http://youtu.be/c0IXTfWdFmk Ale pak by měli jeho smrt přímo na svědomí. Policajti se rozhodli, že dají mladíkovi poslední šanci. Kdyby mladík chtěl, mohl před kolonou zastavit. Nikdo ho nenutil napálit do stojícího vozidla. Každej 17 letej mladík ví, že policajti mu neublíží a dají mu možná tak pokutu.
A možná právě proto mi to nahánět někoho po dálnici přijde naprosto stejně ulítlé - je to tlačení toho člověka do extrému a v tem moment si nevědomí jinou možnost než útěk - ujetí. Přeci mohli zablokovat sjezdy, počkat si v klidu a ten kluk by netlačil na pilu. Argumentovat tím, že mohl někomu ublížit a pak postavit z nevinných zátaras... Navíc jestli jel 200km/h a koukal do zrcátek tak než přišel na to, že ta kolona před ním stojí a není v pohybu už bylo asi dost pozdě. Ono se to v té rychlosti vše přibližuje a děje velmi rychle a brzdy brzdí mnohem hůře než by člověk chtěl.
Ale stalo se. Mě spíše dostává ta jejich prevence. Kua za tabulí obce jsou vaření pečení s radarem. Ale v centru kde je to potřeba je vidět nejde. Když mi vykradli auto tak mi pouze oznámili, že ta ulice vedle je horší a vesele si dále nasazovali botičky a dokonce mají vymáklou hranici křižovatky a vesele rozdávají bločky za její překročení. Krádež auta od kolegy - prý kdyby to věděl neztrácel čas. Nedávno jsem řešil nějaké podvody chcete vědět výsledek?
Pořádek musí být, ale to co se děje se mi nelíbí. A dokud se budou chovat jako se chovají tak si jich nikdo vážit nebude.
Mně nejde o toho mladíka. S tím souhlasím, že ho zastavili. I se smířím s tím, že ta hradba byla z cizích aut. Ale do Prčic - snad v nich neměli být lidi! Já vidím tak asi dvě možnosti:Hydrawerk píše:Asi jsi četl tohle. http://zpravy.idnes.cz/svedectvi-karla- ... _krimi_cen
Hele je to dost těžký. Policajti ho mohli sestřelit samopalem, nebo mu auto vychýlit pit manévrem http://youtu.be/c0IXTfWdFmk Ale pak by měli jeho smrt přímo na svědomí. Policajti se rozhodli, že dají mladíkovi poslední šanci. Kdyby mladík chtěl, mohl před kolonou zastavit. Nikdo ho nenutil napálit do stojícího vozidla. Každej 17 letej mladík ví, že policajti mu neublíží a dají mu možná tak pokutu.
1) Ten mladík byl nebezpečný. Pak tam ty lidi nechat snad nikdo nemůže.
2) Ten mladík nebyl nebezpečný. Pak ho měli nechat být.
Použitá možnost "vydírat smrtí nevinných rukojmí" mi nějak nezapadá nikam. A většinou to dělají kriminálníci, ne policie.
mtrencin píše:Plne súhlasím so zákrokom českej polície. Rozmýšlali tí čo dali že nesúhlasia ako by to dopadlo kedy išiel s takou rýchlosťou po Prahe?
Nejel po Praze, ale po dálnici - to je poněkud rozdíl. A nepřidal mi z těch záběrů které byly na Nově nijak nebezpečný. Auto se mu uhýbalo z levého pruhu což je naprosto normální.
Souhlasil bys se zákrokem kdybys byl mezi těma do kterých to napálil?
sjetej sice nebyl, ale moc chytrej taky né . . .
jinak by mu došlo, jak to všecko může skončit . . .
A kutilmile - nelituju tě