Zvuková izolace stropu.
Moderátor: Moderátoři
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- frantajetel11
Nemám nic proti dětem - někde a nějak si hrát musej. Ale když má člověk třeba po noční, přijde v půl sedmý ráno, zalehne a v půl osmý to začne, tak to je fakt k posrání...
forbidden píše:AmarokCZ píše:při čem ti to vadí?
Při spaníChodím spát pozdě, stávám pozdě. Opravdu nemám náladu někdy po šesté stávat, jen kvůli dementovi nad náma.
Cítím s tebou, bydlíme sice hned pod střechou, ale v bytě bod námi mají tři děcka co děcka, sígři to jsou. Kde my máme obývací pokoj, tam oni mají děcák, je jich moc a matka samoživitelka je nemá kam dát. Když začnou skákat tak to je panečku kraval pokoj je velký a tak se to rozlíhá po celým bytě, přes den mi to ani tak moc nevadí, přeřvu to domácím kynem, sice na tv moc nehledím, ale... a v noci to řeším tímhle:
http://www.alliancze.cz/spunty-do-usi-e ... m/d-69648/
Normálně jsem si na to tak zvyknul, že si to do uší rvu i když je dole klid, to ticho stojí za to. Vyšší tóny budíku jdou slyšet, ale dusot ne. Chudáci ti co bydlí pod nima. Vždycky jsem se děsil toho smradu co od nich šel v létě z okna rovnou k nám...., ale pořešil jsem to mobilní A/C a je klid.
Ty špunky zkus, už víc jak rok je používám a naprostá paráda..
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem uvažoval nad lehce ofenzivní metodou. Když půjdem do práce, tak tu pustím rozmítanej ultrazvuk, někde kolem hranice slyšitelnosti a solidní výkon. Děcko by to mohlo slyšet líp, jak dospělí a mohlo by mu to třeba způsobit nespavost přes den. Tím pádem nebude otravovat ráno tak brzo. Přes den jsme v práci, tak ať si tam klidně dělá co chce, odpoledne to nějak vydržím, ale ráno mě z toho fakt chytá rapl.
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tě to štve jen při spaní, tak fakt jedině špunty, je to nejméně bolestivá metoda. Hluchej nemusíš být, stačí vybrat špunty s menší izolací, ale zase asi nedosáhneš kýženého efektu.forbidden píše:Při spaní
-
AmarokCZ
- Kontaktovat uživatele:
Jenda_KL píše:tak musí být hodně tvrdé home cinema když to přeřve tři děcka.