Reprobedny Denver SP1000 - posílení výšek
Moderátor: Moderátoři
Bednu jsem napíchnul taky na jinej zesilovač Technics SU-V505 a hned to bylo o něčem jiném.
konosuke měl pravdu v tom že bedny si s tím mojím zesilovačem prostě nasedly.
No nic. Do dílny to bude stačit a až postavím reprobedny Totem100 tak příjde na řadu koupě lepšího zesilovače
Zejtra jdu do jednoho obchodu a rysknu koupit vyhýbky
http://www.ezk.cz/reproduktory_reprovyhybky.htm CN02-2-12/4
Otázka zní jestli nekoupit raději nějakou vyhýbku 3 pásmo a rysknout hodit ten spodní reprák jako basák. To už by byl ale asi HARD CORE
S tím 4uF kondem bys mělo taky dávat větší bacha na hlasitost - ten výškáč dostává kapky kvůli malé strmosti dělení takže je více výkonově zatěžován. Také se to projeví na zkreslení.
Postav ty totemy - ty jsou někde úplně jinde, jen je mi trochu divný je strkat do dílny
Do dílny půjdou ty sra**y Denvery. Ikdyž možná že skončí v děckým pokoji.
Tak nějak jsem naočkoval dcerku ( 10 let ) která poslouchá klasickej starej rock Pink Floyd, Queen a podobně. Do dílny tak asi strčím ještě větší hrůzy Technics Sb-CH7
Bassreflex jsem zkoušel ucpat ale nic moc to nepřineslo.
Bylo to všechno takové ploché bez barvy.
Ještě to zkusím něčím vytlumit,
V bedně jsem našel kousek něčeho jako vatelínu o rozměru asi 50x30 CM a bylo to nacpaný kolem basreflexu.Pochybuji že to mělo nějaký vlin na zvuk.
Nacpu tam toho trochu víc a uvidíme co se bude dít.
Nechce se mě investovat do něčeho co už je asi předem prohraný.
Já říkám že bedny za 3 táci prostě pořádně hrát nemůžou.
Tak jsem koupil vyhýbky 4 Ω a už je to podstatně lepší ale pořád to ještě není vono.
Doma se mě povalují 4 kousky výškáčů 8Ω 10W. Když je napojím na zesík tak cinkají nádherně. Daly by s zapojit 2 paralelně abych dostal 4Ω a hodit je do bedny?
Jak to bude s wattama. To z těch 10ti bude jenom 5. Je to tak?Nekamenujte mě prosím zapřiblblý otázky.
laminatka píše:Mládenci, a zdalipak tušíte, co to znamená to Class A a Class AA v civilizované terminologii a v terminologii firmy Matsushita Electric?
Ale tušíme...již se tu jednou probíralo. Strejda Konosuke mně to říkal.