To že jsou pásky úplně na bobík vím už tak 3/4 roku. Původně jsem měl pod tou linkou celkem 5m LED pásku, koupenýho z Aukra asi za 1500Kč (jsem si říkal že když vemu ten dražší, tak třeba dýl vydrží) a bylo mě divný že celkem topí. No což, řekl jsem si . . . Koupilo se 6m hliníkový lišty 30x15x1,5mm a na to jsem pásky nalepil a tu celou lišu přidělal pod linku. Za provozu jsem na tý hliníkový liště sotva udržel ruku a to jsem to podkrmoval na 11V, protože na 12V by se to asi nadobro upeklo. Asi po půl roce jsem už velice dobře pozoroval pokles svítivosti a teď po roce a kousek to byla jen lepší bludička a na osvětlení kuchyňský linky absolutně nevhodný. Takže jsem splašil CREE LEDky, proudovej zdroj a je po starostech. Takhle vím že to vydží hóóódně dlouho, protože ty LED jsou od kvalitního výrobce, co deklaruje a zaručuje nějaký parametry. Takhle ty LED osvítěj ultra luxusně celou kuchyňskou linku, ale i zbytek místnosti
Jinak ty chladiče jsou od boxovanejch inteláckejch procesorů, nejspíš od C2D nebo něčeho novějšího. Kopil jsem toho na Aukru plnou krabici za pár šupů. Už skoro rok používám tenhle typ osvětlení v bastlícím koutku a jsem s tím nadmíru spokojenej