Slovenská karta na satelit.

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vejicv

Slovenská karta na satelit.

#1 Příspěvek od vejicv »

V minulých dnech jste mi hodně pomohli a tak se ještě zeptám. Prosím poraďte, třeba i privátně jak koupit slovenskou kartu a jaké programy mi tam potom půjdou? Moc děkuji Jirka
mety

#3 Příspěvek od mety »

Kup si prijmač z cryptoworks dekoderom a na nete si pohľadaj kľuče. :)
mety

#5 Příspěvek od mety »

No sakra,niečo som počul o tom,ale nevedel som či to je pravda.A ja som chcel kupiť Fergusona :evil: Tak už len ostava kupiť Slovak Link kartu :?
galjo

#7 Příspěvek od galjo »

kondik píše:Anoooo aky si sikovny, prave teraz v januari menia karty, bude potom pravdepodobne plavajuci kod. U vas v cechach to spravili pred nedavnom a zmenili kluce, minuly tyzden na takomto primaci vypadli ceske programy.
Lepsie je to mat oficialne a mas svätý pokoj. tych par tisic ma nezabije, ved sa jedna o jednorazovy poplatok, a nemusis potom na nete hladat kluce a nervacit preco este nie su hacknute nove.

Zaujímavé že už tento týžden to ide....po menších úpravách... :idea:
miroja

#9 Příspěvek od miroja »

Od 12.1 do 19.1 bolo na CZ linku upravene kodovanie, ale trvalo to od niekolko desiatok hodin (Philips6010 okolo 36) az po niekolko dni (Ferguson-4) nez sa to na studijne ucely zas dalo pouzivat. Od piatku je zas CZ link v povodnom kodovani (bez nano85),takze netreba nic upgradovat, ale dokedy to pojde, to tazko urcit. Vzdy je to "at own risk" ked nieco robis na studijne ucely. :wink:
Mozes zacat tym, ze si kupis prijmac, ktory to vie emulovat, ale nech ma aspon jeden (najlepsie dva) sloty na kartu, pripadne slot+volnu poziciu na dalsi dekoder. Ked uz nepojde SW/EMU, kupis karty. Dost dobre (SW update) su Openbox X-800/820, Ferguson CR6318/7318...
miroja

#10 Příspěvek od miroja »

TA3, Nautik, TV Patriot a Moby TV ide free... akurat ze je to na dvoch druziciach (Astra23 a Thor).
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “