Slevoucher zkušenosti

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Slevoucher zkušenosti

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Potřeboval bych zasvětit do této "vymoženosti".Na jakém principu to funguje a jaké máte s tým zkušenosti dá se na tom něco seriózně nakupovat ? díky všem za postřehy.
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lukas-Peca »

Zkušenosti jsou takové, že se díky tomu utratí spousta peněz za kraviny, které by jinak nikdo nekoupil.
bu2520

#3 Příspěvek od bu2520 »

já jsem díky této vymoženosti prodělal 150kč na odklepnuto, voucher jsem uplatnil a nic reklamoval jsem bylo mi řečeno, že jsem asi špatně opsal číslo abych jim ho zaslal mailem. No a potom mrtvý brouk . Tak jsem zamáčkl slzu protože nemám čas a chuť čekat na linkách půl hodiny .
markoni
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od markoni »

Tak konečné renomé ruky přič od takových vymožeností díky :wink:
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
petus
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od petus »

přítelkyně kupuje večeře pro holky na pokec a zatím nic reklamovat nemusela...
Pokud něco chcete a neodpovídám,pošlete SZ :)
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
Bernard

#6 Příspěvek od Bernard »

markoni píše:Tak konečné renomé ruky přič ...

A rezumé je pryč. :?
Hydrawerk

#7 Příspěvek od Hydrawerk »

Lukas-Peca píše:Zkušenosti jsou takové, že se díky tomu utratí spousta peněz za kraviny, které by jinak nikdo nekoupil.

Tak to každopádně. http://www.slevomat.cz/sleva/102183-str ... tery-night
galjo

#8 Příspěvek od galjo »

petus píše:přítelkyně kupuje večeře pro holky na pokec a zatím nic reklamovat nemusela...
to sa jej pošťastilo trafiť dobrého predajcu a takých je tam už málo.
rezis

#9 Příspěvek od rezis »

Sem tam na těchto portálech nakupuji. Zatím jedno zklamání. Akci posunovali posunovali až ji zrušili. Pak jsem se na to vykašlal. Podle toho co jsem pak četl lidé kteří tam napsali dopis podle vzoru který i mi byl poslán dostali své peníze zpátky. No nevěřil jsem tak jsem se na to vykašlal a teď můžu nadávat jen sobě.
Internet - metla lidstva
Michal22

#10 Příspěvek od Michal22 »

Já to nikdy nevyužil,a el moje lepší polovička spolu s tím babincem, co mají v práci, něco zakoupí- žebra, tataráky a pod. Zatím byla spokojená. Asi to je opravdu o štěstí.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
galjo

#11 Příspěvek od galjo »

ked čítaš - tak sa podívaj tu. http://ekonomika.idnes.cz/zkrachovala-h ... nomika_fih - http://ekonomika.idnes.cz/podnikatel-do ... oakcie_fih a potom si urob obraz o takých firmách.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“