LCD monitor LG2234S MB 791501300600R
Moderátor: Moderátoři
LCD monitor LG2234S MB 791501300600R
Nastal mi problém s LCD.
Teď už (nejde)zapnout.
Když odpojím VGA kabel tak tam běhá „check signal cable“ a to pořád.
Po připojení vga kabelu k lcd bez NTB napíše „power saving mode“. Tak jak všechny monitory a usne.
Připojím VGA do NTB,probudí se,NTB ho vidí a označí ho , nabídne rozšíření nebo přepnutí obrazu(do teď jako všechny monitory) ale nic nezobrazuje.Trubice svítí, displej je do šeda nasvícen ale to je vše.
Výstupní napětí v pořádku5V kontrola podle SM http://uloz.to/xFDcDcg/lg-w2234s-sni-bni-axx-qp-sm-pdf str19. ale stále bez úspěchu.Mohli by jste mi prosím poradit nebo nasměřovat na co se upnout.Díky
Nakonec to byla slabší trubice (jedna ze čtyř), jinak podsvícení vypadalo bezvadně.
Vůbec se nenamáhal se na ten kabel podívat, když věděl, že se stejně vypne!
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Jenže teď jsem si víc zavařil protože po zpětném zapojení trubic v lcd jsem jeden konektor nedocvakl, monitor se mi snažil asi třikrát najet ale a vypnul se a teď mi jen modře bliká doida a nejde s tím hnout.
zdroj normálně pracuje, napětí 5 a 16V a manuálně je rozsvítím ale to je vše
Rodzaj: MONITOR
Producent: LG
Model: W2234S
Chassis:
Procesor: TSUMU18ER
Pamiec: SPI MX25L1005
- Přílohy
-
W2234S.zip- (58.01 KiB) Staženo 194 x
Pozdravuje Vás Martin
LEDka mi pořád modře bliká a když jsem se pokusil to natvrdo pustit přes diodu, tak mi trubice blikaly tak jak bliká indikační dioda.Napadá někoho kde může být zakopaný pes?Vůbec nevím co s tím a do nové desky se mi jít nechce.Neválí se náhodou někomu v šuplíku?
Pozdravuje Vás Martin