Krátkodobá přetižitelnost spínaného zdroje

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
fero7

#16 Příspěvek od fero7 »

"Seriozny by nemal byt len predavajuci ale aj zakaznik a na to sa casto zabuda."
BOBOBO

#17 Příspěvek od BOBOBO »

Ty vogo okrádají vás na každým rohu , obchodníce a stát navch . Tady nikdo k újmě nepřijde (poštovný platíš ty ) a mimo vyzkoušení jsou vše ostatní jen kecy . V prodejnách svářeček běžně nechají člověka stroj vyzkoušet . Kdyby ti nechali zdroj reálně vyzkoušet , tak to je jiná . Ale to , že obchodníci prodají zajíce v pytli třeba i bez návodu , nebo s blbě přeloženým , s kterým jste se každý v mnoha místech setkali , na to jste nějak zapomněli .
txx

#18 Příspěvek od txx »

přesně tak zajíc v pytli to je většina dnešních koupí :wink:
p32

#19 Příspěvek od p32 »

Takový ten divný názor na nákup přes internet za účelem vyzkoušení si a vrácením mi připadá dost nemorální.
Na druhé straně nikdo nemusí a není povinen kupovat zajíce v pytli. Pokud chci, tak mi to musejí v obchodě vyzkoušet ! Ano, taková ta diskuse, že se to do x dnů může vrátit, je sice hezká, ale jen když s tím souhlasím. Takže stále platí, že mám právo na to, aby mi to v obchodě předvedli (správnou funkci toho zboží). Nikdo mi přece neproplatí zbytečnou jízdu tam a zpět po tom až doma zjistím, že to vůbec nefunguje. Dokonce jsem v prodejně nábytku je donutil mi prodat stolík, co smontovali den předtím na předvádění. Hlavně po tom, co jsem jim řekl, že to nesmontované vezmu, když to vše vybalí a ukážou, že je to nepoškozené a pak zase správně zabalí. Nakonec cenovka byla na smontovaném stolku, tak proč bych měl něco ještě montovat ?
To samozřejmě nejde po internetu, takže objednat po internetu a převzít v kamenném obchodě bych bral tak, že to v kamenném obchodě zákazníkovi předvedu jak to funguje a pak už nemá nárok se ohánět internetovým nákupem, jen internetovou (výhodnější) cenou. :wink:
BOBOBO

#20 Příspěvek od BOBOBO »

Jo půjčit si kameru , stan a navigaci , o kterých vím , že fungují , odjet s tímto vybavením dovolenou je sakra něco jiného , než když CHCI koupit zboží , ale nwm , jestli je deklarovaný parametr zboží pravdivý ! Zrovna ten parametr , na který je zde dotaz , rozhodně nepůjde reklamovat . Shoďte klapky z očí .
p32

#21 Příspěvek od p32 »

Klapky s očí shodit netřeba. Zrovna jsi to popsal kdy ano a kdy ne, ale nedá se to napsat všeobecně na vše, to se pak pár lidí rozčílí.
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“