Tesla AZK 201
Moderátor: Moderátoři
http://kytary.cz/fender-original-57-62-strat/HN002690/
Original '57/'62 snímač:
Stejnosměrný odpor: 5,6 KOhm, Induktance - 3,0 H
• DC Resistance :10.4K
• Indukční odpor: 3.5
přemýšlel jsem, co je to za hodnotu "3.5" a oni to jsou "Henry"
ještě zkus poměřit kolik napětí to dá na osciloskopu, nebo nf milivoltmetru.
jimihendrix píše:Já osobně také myslím, že to nejni ono. Snímač mám normální Fender a prostě nevím. Nemáte nápad eště čím by to mohlo být ?
Člověče, co to pořád meleš za pičoviny? Onehdy jsi tu tvrdil, že máš doma aparát Marshall Plexi ( takový snobácký luxus hned tak nikdo nemá ) a teď ani nevíš, jestli Ti správně hraje kytara. Nejsi vadnej?
Vyklop už konečně jak to je, nebo se nikam nedostaneš. Prvně, co vůbec do té placky strkáš, tedy výrobce a typ kytary, dále, do čeho máš zesilovač připojený. Předpokládám že to bude Marshall 1960 áčko v nějaké raritní verzi...
- jimihendrix
- jimihendrix
jimihendrix píše:včera sem zjistil, že pár zastrčených kondíků je už asi na hraně životnosti, né-li po smrti
jak jsi tohle prosím zjistil ???
na to, aby "kreslil" už vstup, potřebuješ do něj narvat pořádnou páru (velké vstupní napětí) !!!
zesik sám je postaven tak, aby nezkresloval a hrál čistě !!!
pokud ho chceš mít i s "efektem", musíš tam ten efekt dodělat.
Buď celý, nebo alespoň jako předzesilovač ještě před tu EF86tku . . .
Hele co se stane, když výstup z EF86 odpojíš od přepínače a pošleš ho do ECC83(vstup Gramo)???
zkus to ! ta ECC83 musí začít "kreslit", tohle už na ní bude dost !
- jimihendrix
- jimihendrix
mmjuz píše:Vyklop už konečně jak to je, nebo se nikam nedostaneš. Prvně, co vůbec do té placky strkáš, tedy výrobce a typ kytary, dále, do čeho máš zesilovač připojený. Předpokládám že to bude Marshall 1960 áčko v nějaké raritní verzi...
Strkám tam Squiera Affinity, snímače Fender noiseless Hot. Struny ze sedmi- struné kytary (krom spodního Éčka). Squier Affinity, Snímač dr.parts Humbucker u kobylky (struny stejné). A zkoušel sem i Stagg v kombinaci HSS - nevim struny - byla půjčená
Nemám tam žádnou raritní 1960 - ani k plexině jí nemám (mám Orange ) a k tý tesle mám home made (2x10 hartke) - je to jen na zkoušku - Orange k tomu připojit nechcu - navíc ho mám ve zkušebně a vozit to sem a tam zatim ne - teď musí stačit tohle - rozhodně nevěřím že by na to box měl vliv - po dokončení chci koupit nějaký vintege 2x12 box s greenbackama.
- Přílohy
-
AZK201_uprava_vstupu.jpg- . . . asi nějak takhle . . .
- (163.22 KiB) Staženo 155 x
- jimihendrix
- jimihendrix