Nejde spustit Windows media player

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

Nejde spustit Windows media player

#1 Příspěvek od otakarv »

Zdravím, včera jsem zjistil, že mi nejde spustit windows media player. Chtěl jsem přehrát nějaké soubory ve formátu WMA a vždy mi vyskočila nějaká hláška, viz příloha. Můj zeť mi také včera potvrdil, že má s tím potíže, oba máme W7.
Má s tím někdo také problém? Prozatím jsem si nainstaloval první přehrávač co mi přišel pod ruky-Media Player Classic.
Přílohy
Výstřižek.PNG
(14.46 KiB) Staženo 70 x
workhard
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od workhard »

Nejlepší je VLC media player, je jednoduchý a přehraje prakticky cokoli. Windows media player skoro nepoužívám.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
vrky

#3 Příspěvek od vrky »

VLC mě pěkně nas... zažral se všude i když jsem nechtěl. Např. chtěl jsem si pustit internetové rádio, ukázalo to kuželku a nic. Kopl jsem ho do pryč a nainstaloval KMplayer a víc jak rok spokojenosti.
ok1hga

#4 Příspěvek od ok1hga »

souhlas !
WMplayer vůbec nepoužívám,
na W7 mám taky KMplayer a spokojenost, navíc se nemusí ani instalovat, stačí ho kopírovat . . .
petus
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od petus »

není to diaktritikou v názvu?
Pokud něco chcete a neodpovídám,pošlete SZ :)
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
p32

#6 Příspěvek od p32 »

Já používám KMPlayer nebo VLC a normálka to jde, ale ten první mi vyhovuje ve všem.
monterjirka

#7 Příspěvek od monterjirka »

Na to, aby si člověk přehrál "občas nějaký videosoubor" stačí i nenáročný program GOM player, když má problém s nějakým kodekem, "umí" si ho najít na webu,...
Doporučuji "pouze" nainstalovat program a zrušit doinstalování dalších funkcí (po instalaci programu nabízí).
MetalGod

#8 Příspěvek od MetalGod »

vrky píše:VLC mě pěkně nas... zažral se všude i když jsem nechtěl. Např. chtěl jsem si pustit internetové rádio, ukázalo to kuželku a nic. Kopl jsem ho do pryč a nainstaloval KMplayer a víc jak rok spokojenosti.
Ono stačí, když si z prohlížeče vyjmeš plugin VLC, nebo ho při instalaci VLC odškrtneš.
Ale maďarskej MPlayer (a jeho deriváty) je fakt dobrej :).
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
p32

#9 Příspěvek od p32 »

to Vrky: to je pouze o tom, že při instalaci si musíš jako u všeho zvolit asociace a když na to zapomeneš, tak se to dá upravit v PC dodatečně. VLC s tím vlastně nemá nic společného, jen uživatel.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“