deska pro socket 478 msi 848p neo-v a problém s usb

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
wiktor

deska pro socket 478 msi 848p neo-v a problém s usb

#1 Příspěvek od wiktor »

chtěl jsem se zeptat jestli jste se nekdo náhodou už nesetkal stouto deskou nebo závadou problém je v tom že mám připojení k internetu od upc přes modem motorola sb 4200e do compu jde z modemu usb cabel
dřív se mi to stávalo jen občas ale ted se mi to stává i třikrát deně
při připojení k internetu se mi spojení odpojí a pomůže akorát když vytáhnu usb cabel z compu a zase ho zastrčím zpět nebo to občas nenajde flash disk usb myslíte že by se stím vypadáváním usb portů dalo něco dělat nebo jeto na řadič a nebo na novou desku.
jankop

#2 Příspěvek od jankop »

Pokud používáš rozšiřující konektory pro USB FrontPanel nebo RearPanel, pak jde nejspíš o problém USB OC signal viz:
http://www.fancon.cz/
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mourek »

problém může být v délce a kvalitě kabelu. Obecně kabel by měl být tak do 3m raději méně a měl by být stíněný, pokud možno s feritovým kroužkem na konci.Některé čínské kabely se hodí jedině na převázání krabice.
Raptor181
Moderátor

#4 Příspěvek od Raptor181 »

Ak je to doska MSI, tak to ani neries, a kup dosku di PCI slotu. MSI dosky su zname ze sa z nicohonic odpalia USB porty. V systeme sice su ale doska nereaguje na zariadenia.

Mal som uz asi 3 taketo dosky.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“