Otázky k měření
Moderátor: Moderátoři
Otázky k měření
Když je teda účinník cos fí 0,5, tak vlastně mám v síti jen 1/2 činného výkonu, takže jen 1/2 proudu mi koná práci, že?
A posuv 60° je, protože jedna amplituda má 180°? Tedy půlka?
--------
Druhé, to je podle mě tisková chyba, protože ty druhé cívky vypadají zapojené paralně, pokud to zase není nějaká super vyjímka
---------
Taky tisková chyba, kde by se tam vzaly dva proudy... když by to v červeném kroužku zůstalo I, a druhé by bylo napětí, jde o INDUKTIVNÍ zátěž, když obráceně, jde o kapacitní, že?
---------
A poslední, jediná modrá. Tam se jen chci optat, zda jde tohoto využít i u jiných měření, než jen u DC výkonu.
- Přílohy
-
jeden.JPG- (150.3 KiB) Staženo 134 x
Nechce někdo založit speciální sekci F00AQ?
Nemůžu si pomoct, ale jestli tohle není Kolesa, tak jedině snad ufounek ýtý, co chytnul Kolesův syndrom.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
A navíc máš na netu tolik potřebných informací, jen nebejt línej, co?
A teď "Ná, helé, tady máš trychtýř a nalej mi to do řepy, po matuře vrátím!"
— Winston Churchill
Celý 4 roky na to ukázkově se®eš, nemáš k tomu žádnej vztah, a teď, když jde do tuhýho, když hrozí, že dostaneš od maminky na prdel, tak se naoko snažíš. A stejně to, co se tady napíše, si maximálně napíšeš na tahák, a po matuře na to stejně zapomeneš.
Od takovýho bych si nenechal vyměnit ani šroubek v zásuvce.
— Winston Churchill
Von nepotřebuje vědomosti - v životě ani ten šroubek měnit nebude (nebo aspoň si to teď ještě myslí). Von potřebuje mít papír, že udělal nějakou školu a zatím ještě ho nikdo nevyved z omylu, že jen s papírem v životní realitě přežije bez profackování...MetalGod píše:...
Od takovýho bych si nenechal vyměnit ani šroubek v zásuvce.
A kutilmile - nelituju tě
Nebo bude jezdit MHD do kolbenky se včerejším chlebem se sójovou "paštikou", kde bude za 10k 12 hodin denně u pásu.
— Winston Churchill
Přečetl jsem si několik Vašich příspěvků a uznávám, že proces Vašeho údajného zapomínání je obdivuhodný.
Jen tak dále!
Časem jistě zapomenete i na Elektrobastlírnu.
Patrně jste též zapomněl, že nelze zapomenout vědomosti, které v mozku nikdy nebyly.
Anebo je to jinak?
Třeba se jen dobře bavíte, jak některé členy EB, rozpálíte svými dotazy do běla?