Tak on to vlastně dokázal
Moderátor: Moderátoři
CIA – cílené ...
Vybavuje mi náhlou a překvapivou smrt známého psychologa Slavomila Hubálka na začátku března, po obědě v restauraci. Stalo se to několik dnů po posledním díle večerní četby jeho knihy Zpovědník vrahů na ČR Dvojka, ve které neprozíravě přiznal, že v roce 2003 dělal posudek na zaměstnance vnitra, který si objednal vraždu investigativní novinářky. Hubálkovi vybrali počítače a záložní média ve firmě. Vnitro mu pouze přiznalo, že na záladě této kauzy bylo propuštěno 200 lidí.
Zajímavou vzpomínku měl na případ katarského prince. Říká: "Jeden kolega mi v té souvislosti nabídl, abych za honorář v řádu milionů sepsal posudek o jeho nepříčetnosti ošetřený právníky tak, že chybná diagnóza v posudku mohla vzniknout špatným překladem a mojí nedostatečnou znalostí angličtiny, abych byl v případě nepříjemností z obliga," uvedl Hubálek.
Úplně náhodou jsme se dozvěděli, že v té době sem přijeli tři princovi bratranci, měli kufr a v něm padesát milionů korun v dolarech. V podstatě se jen čekalo, kdo to vezme."
ale neni tomu tak doslova. Tvrzeni o vlivu Nemecka a roli Hitlera se opira o stare zazite paradigmy (vzorce chapani) ktere jsou casto odhaleny jako 'maskovaci sit' pro ucely a cile skutecne svetove moci. (Jen tak mimo, puvodni jmeno Hitlera - jeho otce - bylo Huttler s prehlasovanym -u-. Proc ta zmena asi? Mozna proto, ze Hitler zni v anglictine tak pripadne nepratelsky.)
Tou skutecnou svetovou moc nerepresentuje Nemecko (ani Spojene Staty globalne). To je ten jejim nastrojem - svalem. Nemci jako narod z toho prilis prospechu nema. Kazdy pozornejsi kritik si vsimne te 'napadnosti' ze dulezite firmy v CR jsou v 'nemeckych rukou'. Je tomu opravdu tak anebo jsou ty firmy (jejich jmena) jen zasterkou vetsich zajmu? Ja verim tomu druhemu. Manipulace pouzivanim zazitych terminu bohuzel stale jeste funguje.
K osobe Hitlera asi tolik. AH byla 'mezinarodni osoba' (to je prekvapko co?). Jeho sestra byla provdana do Anglie a AH tam stravil behem 20.let temer cele 2 roky. Je podezreni, ze behem te doby byl indoktrinovan v Tavistock Institute. T.I. byl ustav primo podlehajici kapitanum velkeho kseftu a zrizeni Britskeho Imperia. Jejich cile byly douhodobe planovane. Vedeli proc Hitlera potrebuji a co z nej chteji mit a tak se stalo; Hitler byl jejich hrac.
Ti sami 'osviceni muzove' vedeli, ze chteji zahrnout do sve pristi Rise vybojne a nacionalisticke Japonsko. Setkani Ameriky s Japonskem na poli valecnem nebylo pri PH poprve - udalo se jiz v 30.letech kdy Amerika podporovala otevrene vojensky Cinu. jiz tehda byl vypracovan plan ktery byl ukoncen svrzenim atomovych pum na Hirosimu a Nagasaki. To ze bylo Japonsko vlakano do pasti se tu jiz diskutovalo bohate.
Doporucuji kazdemu, at si udela svuj vlastni vyzkum s patricnymi zavery nez skoci na dalsi kachnu. Je lepe zemrit znalym, nez hlupakem.
cožee??