Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora? (zamčeno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Eleman

#466 Příspěvek od Eleman »

Sakra, kam na to chodíte? Aha na SD. Má to holt někdo štěstí.
Já už mám takový malý SD doma, ale samej šrot. :smutny:
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
prexip

#467 Příspěvek od prexip »

Chodim tam dost často a čekam že najdu ňáký LCDčko, zatim bohužel nic. Samej vrak. :x
buddyns

#468 Příspěvek od buddyns »

prexip píše:Chodim tam dost často a čekam že najdu ňáký LCDčko, zatim bohužel nic. Samej vrak. :x

Kam že to chodíš ?
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#469 Příspěvek od otakarv »

Eleman píše:Já už mám takový malý SD doma, ale samej šrot. :smutny:

Jsem na tom stejně, tak alespoň nějaká útěcha :bordel: .
buddyns

#470 Příspěvek od buddyns »

Tak jsem šel dneska kolem sběrného dvoru v Kohoutovicích a co nevidím, 2 staré televize Rubín televize před bránou ! Tak rychle klucí, máte čas do rána do 9:00 než se otevře SD a chlápek ho sbalí:D
Naposledy upravil(a) buddyns dne 08 kvě 2013, 21:27, celkem upraveno 1 x.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#471 Příspěvek od workhard »

Kdo by se s tim tahal :lol:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
buddyns

#472 Příspěvek od buddyns »

Asi si to vezmu ráno :D
Hydrawerk

#473 Příspěvek od Hydrawerk »

Máme moc malej byt a taky pár VN traf již vlastním... Klidně si ty TV vezmi. Časem asi rozeberu CRT TV Tesla Merkur, která straší dědovi na skříni. Nedávno byla nahrazena LCD.
Ale asi stárnu, rozebírání už mě tolik nebaví. Když jsem na podzim rozkuchal magnetofon Tesla B90 z popelnice, tak mi z toho bylo smutno.
www.youtube.com/watch?v=8DmUZ7ks2IM www.youtube.com/watch?v=-J9Pflh2mNQ
BOBOBO

#474 Příspěvek od BOBOBO »

No zase mne potěšili . :D Mimo elektrošrotu a dalšího vozíku fošen i takto připravené ...
Přílohy
IMG_0251.JPG
(74.24 KiB) Staženo 133 x
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#475 Příspěvek od otakarv »

To bych také potřeboval :wink: . Nedávno jsme se synem namontovali nový bojler, mám jej napojený na kotel na pevná paliva. Stačí trochu odpadu a voda je horká.
BOBOBO

#476 Příspěvek od BOBOBO »

Jo , tak to mám taky . Co bydlíme v baráku , tak třetím rokem nešla do boileru ani jedna elektrická kW . :D 90% paliva je dřevo ze SD . Ano , mám zvláštní větev topení pro boiler a koupelnu .
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#477 Příspěvek od CZJKP1 »

Máte někdo něco ověřeného v Praze nebo v okolí Prahy? Kde mě pustí zpět s plnou, v lepším případě i tam s plnou :) ... Dlouho jsem si nepřinesl nic od elektroniky, takže nemam žádnou radost :(... Tady na Praze 5 to stojí úplně za h...o, zavedly tady takové nové opatření, zaprvé veškeré velkoobjemové kontejnery jsou přistaveny na cca 3h. Krom toho jsou hlídány, a stojí tam člověk a kontroluje co vyhazuješ, a žádná elektronika tam není, protože ta tam nesmí. Takže nalézt od elektroniky něco na Praze 5 je téměř nemožné...Takže mě nezbývá nic jiného než vytipovat si elektrokontejner a správný čas kdy nebude vyvežený a plný povrh, pak tam protáhnout ruku a poslepu vytahovat různé krámy. Jediný zajímavý co jsem našel je fen na vlasy, ten funguje a je dost výkonný, takže slouží v záloze a starý siemens C25 který má naprosto vadnou baterku, takže stejně ji nejde nabít.
Hydrawerk

#478 Příspěvek od Hydrawerk »

Na tahání drobných spotřebičů z kontejneru by se jistě hodil tento nástroj zvaný anglicky grabber. Jak se to nazývá česky? Třetí ruka?
Asi to bude podavač. http://www.trendvozickaru.cz/pujcovna-k ... ek/podavac
Přílohy
reacher_grabber.jpg
(41.95 KiB) Staženo 86 x
CZJKP1
Kontaktovat uživatele:

#479 Příspěvek od CZJKP1 »

Jo jenže to by v nich muselo být něco zajmavého.. Staré telky na získání kondíků, atp.
kewin
Kontaktovat uživatele:

#480 Příspěvek od kewin »

ja mam na to starej liskovej klacek dole šikovně udělany roštěp a v tom vraženy hak z udirny a stažene to mam mont paskou použivanou v autech na hadice a pak udělany háček ze svařeciho dratu lze v připadě potřeby zaměnit za jiny instrument :-) službu plni dokonale :-)
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“