Umřel Milan Peroutka, bubeník kapely Olympic ....

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
EKKAR

Umřel Milan Peroutka, bubeník kapely Olympic ....

#1 Příspěvek od EKKAR »

http://www.novinky.cz/kultura/301017-ze ... outka.html

Milan Peroutka (*19. 1. 1964 - + 4. 5. 2013) nahradil v Olympiku Petra Hejduka, který v roce 1985 odešel za svojí kariérou (skupina Balet) - a fungoval v něm až do včerejšího koncertu v Karlových Varech. Bude nám všem chybět.

R.I.P., Milane...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hydrawerk

#2 Příspěvek od Hydrawerk »

EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
pajap

#4 Příspěvek od pajap »

Ani jsem tomu nechtěl věřit, když jsem to poprvé slyšel...
Jinak ten odkaz od Ekkara - záznam je z koncertu Olympic - 40let, mám originální DVD (kdysi jsem ho koupil za 800,-Kč v již zaniklém Carrefouru, dodnes i přes tu cenu nelituji).
Koncerty Olympic měly super atmosféru, chtěl jsem navštívit koncert k jejich padesátce...
Zdraví Pája...
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

26. dubna byli tady u nás, bohužel jsem nesehnal lupeny - a už se mi to nikdy nepovede slyšet je v sestavě, ve který nahráli třeba právě to Stejskání...
scorpions-cz

#6 Příspěvek od scorpions-cz »

Je to pro Olympic určitě ztráta,ale můj názor je takovej,že kapelu dělá hlavně zpěvák. Tak jako Turbo už nikdy nebute to TURBO,Citron nebude ten CITRON ap. Ale kytarista ,basák,klávesák ,bubeník se dají nahradit. Na koncertech to vizuálně poznáš,ale na CD málo kdo.
pida_m

#7 Příspěvek od pida_m »

3.5. před zvukovou zkouškou jsem něco tahal před podiem a řikám kamarádovi: " ty vole, ty bicí jsou nějaký dětský ne?".
A za mnou se ozvalo: " ty si nějakej chytrej, .. ale vlastně, vždyť sme všichni děti jinak by jsme tady takhle neblbly".

Děkuji pane Milane.
R.I.P.
píďa
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Hezká vzpomínka, Píďo - a neopakovatelná...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“