Plazma Panasonic TH42PX80EA, odpory pre MN865081SAE1
Moderátor: Moderátoři
Plazma Panasonic TH42PX80EA, odpory pre MN865081SAE1
- Přílohy
-
img_1304_993.jpg- (148.45 KiB) Staženo 228 x
-
img_1305_114.jpg- (95.4 KiB) Staženo 281 x
Pásek jsem se pokoušel vyměnit doma. Nejdřív jsem odstranil ten starý. Na panelu jsou jemné vroubky, ty ti pomůžou v dalším usazení pásku. Pásek jsem usadil a aretoval tavným lepidlem. Všechno sice pěkně drželo, ale vlivem špatného kontaktu pár vodičů v pásku se udělaly na obrazu svislé čáry. Pokud se spoj zmačkl, obraz byl takřka ok. Po půldení práci a testování mi odešel vedlejší páskový vodič.. V averzi jsem rozmontoval celou TV a rozprodal na díly.. Páskový vodič jsem si nechal.
Pokud by jsi měl zájem, napiš mi zprávu a já se podívám na označení a určitě bych ho za nějakou stovku pustil..
V tej továrně na panely to taky nějak dělaj... i když s čerstvým materiálem.
Zrovna nedávno se tady rozebíralo, jak se o to podomácku pokusit.
Pokud máš k dispozici jiné, zcela stejné (pojistkové) rezistory, vyměň je.juca píše:prerusene nap.odpory 6,8 ohmu pre MN865081SAE1
Odešly po výměně znovu???
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Myslím, že kdybych byl číňan v té panelárně, tak bych si nemoh vybírat, jestli to chci lepit, buď bych to nalepil správně, nebo by mě vyrazili a chcíp bych hlady.
Předpokládám, že jedna výstupní cestička = jeden svislý adresovací vodič panelu, kterých má tahle telka celkově jenom 1024. Jestli je datadriverů jenom např.: osm, tak jeden každý má jenom 128 těch výstupních vodičů.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Práce byla dobrá piplačka. Tady je těch cestiček opravdu hodně. Ten panel je na odpis. Problém je , že panely se nedají sehnat za rozumnou cenu. Nebo ví někdo kde sehnat za slušnou cenu panely. Taky bych potřeboval panel 42" , ale je to marné. Předpokládám , že z Maďarska z filiálky ho neprodají , to by musela být menší firmička a když jsem si zjišťoval ceny servisů , tak za to koupím dvě televize nové.