Pokud chceš použít napájení +12V a -12V, tak to nepůjde. Můžeš použít jen +12V(na -12V je malý proud) a ještě musíš mít zatízeno +5V, abys mohl odebírat z +12V větší proud. V Praktické elektronice(A radio) 9 a 10/2003 byla popsána úprava těchto zdrojů.
brumu se bát určitě nemusíš. tyto zdroje jedou na 20kHz. Mi se ale vzdy zesilovac rozkmital. S klasickým zdrojem OK se spínaným se mi to vždy rozstrelilo. Asi nejaká harmonická
Možností je několik. Buď můžeš použít nějaký TDA200X a nedostaneš při napjení 12V víc než nějaké 4W,nebo TDA2005 v můstku,pak máš cca 15W,nebo použiješ TDA1532Q a dostaneš z něj nějakých 55W. Osobně jsem viděl několik jukeboxů,kde se používal zdroj PC pro napájení nějakého továrního autozesilovače,pak může být výkon ještě větší.
Podobných jukeboxů - spíše fuckeboxů - jsem viděl taky pár, ovšem ty autozesilovače byly většinou takové křápy, že je 300W zdroj dokázal ukrmit na 12V (teda naměřeno 10,4V). Ono deklarovaných 600W z US Trade nebo Dillingeru je po měření nějakých mizerných 2x40W. Při použití testovacího signálu 1kHz/0dB to po 2 vteřinách celé spadlo (reset po kolapsu zdroje).