becher0451
Moderátor: Moderátoři
Díky za horký bonz Ekkarovi v 18:48. Lístek s přihlašovacími údaji jsem dostal na recepci obratem a trochu jsem si pohrál, ale na to jste už jistě přišli.
Tímto prosím adminy a ostatní moderátory, aby zvýšili pozornost za mne, pokud to bude aspoň trochu možné, i přes den, protože na net se teď pár dní (nejméně do soboty) nedostanu před osmou večerní.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě
Habesan píše:...i ta informace o konkrétní hodině může být pro někoho lákadlo...
Na tom sice něco je, ale nikdo neví, v kolik hodin se na to přijde a jak rychle bude moci některý z moderátorů reagovat. Všichni se věnujeme nějaké jiné užitečné činnosti, což však neznamená, že je tato činnost vždy přesně vymezená od-do a že si tu může v té době kdekdo dělat, co chce. Jsou však dny, kdy to od-do z nějakého důvodu má prioritu, a pak jsme rádi za každé včasné upozornění.
A vůbec: to poslední jsem dostal SMSkou po devítihodinové cestě (z toho asi polovinu za volantem) chvilku před dojezdem, vše ostatní byla jen záležitost času, jak brzy se připojím.
A neuniklo mi, že už nejsem jediný, kdo se dal do léčení této nákazy.
Vědět to, otravoval bych Tě mnohem dřív, ještě po cestě...
Ne, dělám si prču - šla by zpráva rovnou Killroyovi nebo bych se pokoušel nějak probouchat ke Zdeňkovi...
A kutilmile - nelituju tě