Schema na monitoryHANSOL rady 700 a vyssie
Moderátor: Moderátoři
Schema na monitoryHANSOL rady 700 a vyssie
nema niekto schemu na tieto typy monitora???Mam doma na opravu tento typ a neviem si s nim rady...Obraz je po bokoch zuzeny.Mal by to byt vadny kondik,len na to potrebujem schemu...
Vopred vdaka...
- Jarous
- Kontaktovat uživatele:
Hansol 730E alebo 730ED
Re: Hansol 730E alebo 730ED
Jarous píše:Asi sa niekde stala chyba:-) V každom prípade vymeň C325 5,6nF/2000V (vyzerá ako tmavo-červená poduška:-) Upozorňujem,že to musí byť typ vhodný na impulznú prevádzku (MPP,metalyzed polypropylen),inak neuspeješ ! Veľa zdaru.
diki za radu...Inac tieto monitory maju moc blbe rozoberanie/tieniace plechy/,dost blby pristup...
Re: Hansol 730E alebo 730ED
NERGAL píše:Jarous píše:Asi sa niekde stala chyba:-) V každom prípade vymeň C325 5,6nF/2000V (vyzerá ako tmavo-červená poduška:-) Upozorňujem,že to musí byť typ vhodný na impulznú prevádzku (MPP,metalyzed polypropylen),inak neuspeješ ! Veľa zdaru.
diki za radu...Inac tieto monitory maju moc blbe rozoberanie/tieniace plechy/,dost blby pristup...
Som si este vsimol,ze ked nie je monitor pripojeny k PC,tak mi nevypisuje hlasku NO SIGNAL...Zobrazi sa len prazdna obrazovka...Je to chyba??Diki
Závadu mám zrejme rovnakú - v horizontálnom smere zostávajú po bokoch tmavé pásy,obraz je zúžený. Zatiaľ nemám kondenzátor, ale každopádne ho skúsim vymeniť tiež.