Schema na monitoryHANSOL rady 700 a vyssie

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
NERGAL
Kontaktovat uživatele:

Schema na monitoryHANSOL rady 700 a vyssie

#1 Příspěvek od NERGAL »

Zdravim,
nema niekto schemu na tieto typy monitora???Mam doma na opravu tento typ a neviem si s nim rady...Obraz je po bokoch zuzeny.Mal by to byt vadny kondik,len na to potrebujem schemu...
Vopred vdaka...
Jarous
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jarous »

Odpoveď máš v súkromných správach.
NERGAL
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od NERGAL »

Jarous píše:Odpoveď máš v súkromných správach.

hmm jak kukam,tak kukam,lae nic mi neprislo :P 8-)
Jarous
Kontaktovat uživatele:

Hansol 730E alebo 730ED

#4 Příspěvek od Jarous »

Asi sa niekde stala chyba:-) V každom prípade vymeň C325 5,6nF/2000V (vyzerá ako tmavo-červená poduška:-) Upozorňujem,že to musí byť typ vhodný na impulznú prevádzku (MPP,metalyzed polypropylen),inak neuspeješ ! Veľa zdaru.
NERGAL
Kontaktovat uživatele:

Re: Hansol 730E alebo 730ED

#5 Příspěvek od NERGAL »

Jarous píše:Asi sa niekde stala chyba:-) V každom prípade vymeň C325 5,6nF/2000V (vyzerá ako tmavo-červená poduška:-) Upozorňujem,že to musí byť typ vhodný na impulznú prevádzku (MPP,metalyzed polypropylen),inak neuspeješ ! Veľa zdaru.

diki za radu...Inac tieto monitory maju moc blbe rozoberanie/tieniace plechy/,dost blby pristup...
NERGAL
Kontaktovat uživatele:

Re: Hansol 730E alebo 730ED

#6 Příspěvek od NERGAL »

NERGAL píše:
Jarous píše:Asi sa niekde stala chyba:-) V každom prípade vymeň C325 5,6nF/2000V (vyzerá ako tmavo-červená poduška:-) Upozorňujem,že to musí byť typ vhodný na impulznú prevádzku (MPP,metalyzed polypropylen),inak neuspeješ ! Veľa zdaru.

diki za radu...Inac tieto monitory maju moc blbe rozoberanie/tieniace plechy/,dost blby pristup...

Som si este vsimol,ze ked nie je monitor pripojeny k PC,tak mi nevypisuje hlasku NO SIGNAL...Zobrazi sa len prazdna obrazovka...Je to chyba??Diki
Jarous
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jarous »

Nie je to chyba,je to OK.
NERGAL
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od NERGAL »

Jarous píše:Nie je to chyba,je to OK.

Jarous,diki za rady,uz funguje..Bol to predsal en ten kondik 5,6nF/2000V zly..Mal malu kapacitu 8-) ...
ostap

#9 Příspěvek od ostap »

Mám monitor Belinea 10 30 26, podĺa chasiss je to Hansol 730D. Skúsim schému dať v pondelok na upload. Pochádza z nejakého ruského serveru a konkrétne C325 je podľa nej 2200p/1,6 kV,SMP. V skutočnosti je to 5,6 nF/1,6 kV.
Závadu mám zrejme rovnakú - v horizontálnom smere zostávajú po bokoch tmavé pásy,obraz je zúžený. Zatiaľ nemám kondenzátor, ale každopádne ho skúsim vymeniť tiež.
ostap

#10 Příspěvek od ostap »

Bingo ! Funguje to. Kondenzátor som zohnal a vymenil. Mám nový monitor. Srdečná vďaka Jarousovi za to, že sa s nami podelil s touto znalosťou.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“