Set Top Box GOGEN DVB 603 T2

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
scorpions-cz

Set Top Box GOGEN DVB 603 T2

#1 Příspěvek od scorpions-cz »

Zdravím. Mám problém s tímto dvoutunerovým strojem. Po automatickém naladění programů má dojít ke kopírování databáze z tuneru A do tuneru B.Toto se však nestane. STB vypisuje jakousi hlášku ,že je chyba v synchonizaci přenosu.Chtěl bych se zeptat zda se s tímto problémem někdo nesetkal.Nechci tomu věnovat moc energie,to radši prodám zákazníkovi jinej stroj. Zdroj a napětí jsou v pořádku a kondíky ve zdroji také.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Kaca »

Zdravím Vás!
Připojím se k tomuto vláknu abych nezakládal zbytečně o tom samém přístroji.
U tohoto přístroje když ho zapojím na televizi a anténu tak ukazuje neustále 11stou předvolbu na které je předladěn TV ZAK přičemž se na displeji DVB objevují předvolby které na něm předvolím. Na obrazovce televizoru je stále ta jedna předvolba č. 11.
Chtěl jsem vlézt do "MENU" ale to nejde. Ani nereaguje na zesílení a zeslabení zvuku. Nejde ani naladit. Zkrátka na obrazovku nedostanu vůbec nic jiného. DVB a telku mám propojen SCART kabelem. Máte s tím prosím někdo nějakou zkušenost?
Tady je ČS manual: https://katalog.hponline.cz/DocumentHan ... ile=281527
Díky a zdravím! Kaca
scorpions-cz

#3 Příspěvek od scorpions-cz »

A nemáš to zapojené ve scartu pro video? Potom bys přepínal programy,ale ze scartu leze pouze ten jeden navolený pro nahrávání. Musel bys přepnout na druhý tuner.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kaca »

Já jsem ale kus vola. No, po práci to vyzkouším. Já byl na tom že ten pravej zezadu je TV ale neměl jsem brejle tak jsem to hádal. Vůbec mě tohle nenapadlo. Dám vědět a moc děkuji!
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kaca »

Jo. Je to tak. Příště si vezmu periskop abych na to viděl. Ještě jednou moc děkuji! Kaca :D
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “