Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Podle mych zdroju pry "dockej casu". Technici od Skylink to vidi na cervenec/srpen. Ceka se pry jeste na neco dalsiho a pak se bude zas preladovat jak u blbejch...
Jak se to vezme, myslím si že je mezi námi hodně lidí, kteří rádi poslouchají hudbu z doby 60. až 90. let. Když už může být na satelitu jen dechovka, proč ne něco takového? Hlavně aby tam nebylo 80% reklamy a 20% hudby.
Pro nás, co žijeme od mládí poslechem klasické rockové hudby až dodnes, je teď nejlepší TV Pohoda. Zrovna včera jsem sledoval koncert ZZ Top - nádhera !
Naposledy upravil(a) BIPOLAR dne 06 čer 2013, 12:20, celkem upraveno 2 x.
Lepší je se zeptat a být hlupákem 5 minut, než se neptat a být hlupákem celý život.
Mne najviac sedí tv trubka. Aj tam sú záznamy koncertov v slušnej kvalite, množstvo filmov a pod. A nemusím dotovať ďalších dealerov signálu. Ale gugl začína neprijemne tlačiť reklamu aj tu.
Koukám, že se ten digitální svět zaplňuje takovým podivným plevelem. Když pominu TV5, která nevydržela ani rok, přes "Šlágr TV", kde mě přijde, že stále vyhrává dechovka v podání "Dua Yamaha", nebo ActiveTV, kde furt sedí nějaká baba a vykládá karty... TIP TV jsem ani nějak nezkoumal, protože tam byly povětšinou jen reklamy, Telka je nova z pětiletým zpožděním.. A teď je tam další monoskop něčeho, co začne v brzké době vysílat.. Ještě, že je ta Prima zoom.. A to Očko gold - Uvidíme. Zatím jen vím, že tam je..