Za dva roky přijde doba ledová a potrvá 200 let

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
TAKJAN

Za dva roky přijde doba ledová a potrvá 200 let

#1 Příspěvek od TAKJAN »

jandu

#2 Příspěvek od jandu »

Ale najprv všetko vezme veľká voda!
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

...a pak ruskejm vědcům došla vodka. Nebo předtím?
Naposledy upravil(a) mi-ro dne 02 čer 2013, 20:12, celkem upraveno 1 x.
..to bude jen ňákej odpůrek
bu2520

#4 Příspěvek od bu2520 »

vzhledem k tomu, že meterologové mají problém předpovědět počasí na dva dny dopředu, tak takovéto předpovědi jsou k ničemu
mi-ro

#5 Příspěvek od mi-ro »

Přesně, třeba bude doba ledová ale rozhodně se nedá předpovědět. Na klima májí úžasný vliv i zdánlivě zanedbatelný maličkosti. Rozhodně bych si s tím hlavu nelámal.
..to bude jen ňákej odpůrek
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jezevec »

Nevěř každému blábolu co najdeš na netu...
Michal22

#7 Příspěvek od Michal22 »

Nová doba ledová se nedá vyloučit. Ale o to hůř předpovědět. A teoreticky by nám mohl pomoci vývoj v oblasti skleníkových plynů- nemuselo by dojít k tak drastickému ochlazení.

Asi je dobře, že lidstvo neví ani to, co bude zítra- někteří by se během večera uchlastali, jiní by vykoupili Bekr a Top shop, další by si nahrabali tolik peněz, že by je ani nešlo pohřbít.

Lidi, mějme rozum a zcela v klidu se snažme připravit i na nemožné. Všem můžu slíbit jediné- jde přežít všechno kromě vlastní smrti...
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
TAKJAN

#8 Příspěvek od TAKJAN »

Vědcům nelze věřit, to je fakt. Ale je to lepší, než globální oteplování :-)
helios

#9 Příspěvek od helios »

Aj tak by ma zaujímalo, ako sa z toho teraz tí globálni oteplovačivykecajú. Lebo to verklíkujú už dlho, v emisných povolenkách lietajú veľké peniaze. Určite sa nájde dáky blbštajn, ktorý zosmolí teóriu, že z oteplenia vznikne doba ľadová. Už sa teším na tie nové, nepresvedčivé klamstvá... :roll:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
bu2520

#10 Příspěvek od bu2520 »

už jsem slyšel od "odborníků", že globální oteplení přinese globální ochlazení. Ovšem zajímavý paradox je též, že v Evropě stavíme ekologické zdroje abychom neznečišťovali ovzduší a šetřili neobnovitelné zdroje a přitom to necháme vyrábět v Číně a spotřebovávat ropu taky. A všichni víme , že tam tu ekologii neřeší a ty exhalace také nezůstanou na jejich hranici stát.
TAKJAN

#11 Příspěvek od TAKJAN »

Wolfik

#12 Příspěvek od Wolfik »

no vypadá to na pěknej průser
konosuke

#13 Příspěvek od konosuke »

Kdysi dávno před mnoha a mnoha lety když ještě existovala ČSSR, KSČ, Kčs a ČSLA, všichni měli práci a plán se plnil na 120% ...jsem četl sci-fi povídku že až byla jednou ekologie a rovnováha totálně v háji a žít se skoro nedalo tak se celé lidstvo cca 14 mld existencí jednoduše na 100 let kryogenně zmrazilo v hibernaci než se příroda zas vzpamatuje. Dobré, co, možna se tedy ohrožená příroda takto spontánně brání, kdo to jenom vi...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
p32

#14 Příspěvek od p32 »

Já si myslím, že to přijde dříve. Příští rok nám to u voleb potvrdí.
jandu

#15 Příspěvek od jandu »

konosuke píše:....kryogenně zmrazilo v hibernaci než se příroda zas vzpamatuje. .....

Dnes sa už intenzívne pracuje na vyľudnení zeme a presídlení na inú planétu. Kto sa tam nedostane, zostane na zemi a bude referovať o vývoji situácie.....
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“