Metex P-10

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal22

Metex P-10

#1 Příspěvek od Michal22 »

Zdravím všechny,
dostal jsem od známého tento malý a šikovný měřák. Po vložení nových baterií je plně funkční. Jediné co mi chybí, jsou dvířka baterií. Nemáte (čirou náhodou) někdo doma?

A nepotkali jste někde specifikaci? U a I je jasný, R asi taky, ale jaký je rozsah f a C, to vůbec nevím. A zkoušet to s generátorem a různými kondenzátory jen tak, mě nepřipadá jako úplně nejvymakanější nápad.

Díky za podněty
M.
Přílohy
P-10c.jpg
(153.04 KiB) Staženo 111 x
P-10b.jpg
(212.32 KiB) Staženo 105 x
P-10a.jpg
(164.04 KiB) Staženo 108 x
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Hydrawerk

#2 Příspěvek od Hydrawerk »

Zdá se mi, že by tu šel vyrobit kryt baterií z kusu plošňáku. Uřízni kus vhodných rozměrů, vyvrtej dírku na šroubek a bude to.
Hydrawerk

#3 Příspěvek od Hydrawerk »

Specifikace se dala docela snadno najít Googlem. Viz dolní část té stránky v PDF.
Přílohy
Metex P-10.pdf
(250.89 KiB) Staženo 218 x
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

Hydrawerk- díky, neměl jsem při googlení takové štěstí. Možná proto, že mě vůbec nenapadlo hledat výsledky česky.
Ten kryt baterie by šel asi i z nějakého silnějšího tvrzeného polystyrenu, něco budu muset vymyslet aby mi z toho nevypadly baterky.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Atlan

#5 Příspěvek od Atlan »

Ten zazrak mam doma dam ti dobru radu, do priestoru pre odkladanie snur vloz dve baterky AAA a ten zadok zadekluj, lebo tie pidi clanky ti tam vydrzia tak pol roka max.
mira2830
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od mira2830 »

Myslím, že ho doma mám a klidně bych mohl dvířka postrádat, ale nevím, jestli to má cenu posílat... Kdyžtak napiš SZ nebo mail, poslal bych ti je za poštovný.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“