Sony KV-29CL11K, chassis FE2, špatné barvy obrazu a 5x blik

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
digestor

Sony KV-29CL11K, chassis FE2, špatné barvy obrazu a 5x blik

#1 Příspěvek od digestor »

Ahoj mám dotaz jestli jste se někdo nesetkal s touto konkrétní chybou. Dioda 5x blikne v 3 vteřinových intervalech, obraz je hodně tmavý a nevýrazný, ale někdy jsou naopak barvy hrozně přepálené, pokus o srovnání obrazu v menu nepomáhá, vliv tam je minimální. Jinak vše ostatní funguje výborně. Díky.
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Baňka na odchodu do nebe..

.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
digestor

#3 Příspěvek od digestor »

Ještě jsem zapoměl dodat důležitou věc. Asi dvakrát se stalo že po zapnutí naběhla televize normálně, obraz jak víno, bez blikající diody. Vždy to tak vydrželo 1-2dny a poté to zase začlo blbnout.
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Zadej si zde do hledat 5x blik a máš co číst . Ale stejně s dostaneš k výše zminěné odpovědi . Šasi si schovej a kup něco za pár korun na aukru . Včera jsem koupil toto . U FE2 odcházela deska často a obrazárně nic nebylo . :D
Přílohy
SONY 70.JPG
(32.48 KiB) Staženo 126 x
zvaty

#5 Příspěvek od zvaty »

Sony je značka - nebo spíše byla, ale co se týče tehdejších CRT, všímám si, že pokud ji ještě někdo vlastní jde obraz do hustě červené. Jen si řeknu - no jo Sony. zejména v zapadlých barech kde není peníz na renovaci.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“