LG 29FS2ANX, chassisi MC-05HA, vadné cívky
Moderátor: Moderátoři
zvaty píše:Panove chci se zeptat, tv 29FS2ANX-ZE se mi dostala do rukou byl v ní na uhel spálenej bezindukční kondík ze kterýho nebylo nic k vyčtení, byl na pozici C423, když sem se koukal do maualu tak sem ve schématu našel že má mít 390pF/2kV a v rozpisce součástek 560pF/2kV.Tak kterou hodnotu tam teda dát?? nemáte to někdo kuchli že by jste se mi koukli co tam máte??
Zrovna řeším přesně stejnou závadu - shořený C423, co je paralelně k 2SC5858 a nevím, co tam dát - neví někdo? V rozpisce součástek je 560pF a ve schématu 390pF - přidávám i část schémata - je to (myslím) buzení horizontálu a VN trafa - nemám moc zkušeností, tak nevím, jestli není hodnota kondenzátoru kritická
- Přílohy
-
LG29FS2ANX-ZE.PNG- (74.31 KiB) Staženo 142 x
Jestli to nepude nějak donastavit v normálním menu, tak to tak nechám - do servisního menu raději nepolezu - podle dokumentace jsem jeho funkci moc nepochopil, tak bych to mohl ještě pohnojit
Prý se po cca 2-3 hodinách chodu vypíná - ale jenom v takovém horku, co bylo minulý týden (30°C v chalupě) - mně se to v chladné garáži nepovedlo nasimulovat
Teď hlavní otázka (možná trochu blbá, ale co už