Samsung (cihla) (přesunuto)

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
luter38

Samsung (cihla) (přesunuto)

#1 Příspěvek od luter38 »

Zdravím lidičky, chtěl bych se jen zeptat přehrával jsem android na telefonu Samsung Galaxy Gio cca 2 dny fungoval supe plynule... Pak se nečekaně za sekl a vůbec nereagoval povitažení a opětovném vložení baterie už nenaskočil a ni do "CWM" (clockworkmod) ani do "Downlading režimu"
Pokud dobře soudím telefon je mrtvý.. Zajímalo by mě tedy zda by mi pomohl takzvaný JIG "mikro usb konektor s 301K rezistorem"?
Předem díky za info...
StandaT

#2 Příspěvek od StandaT »

One-Click UnBrick jsi už zkoušel?

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1153310
luter38

#3 Příspěvek od luter38 »

Nezkoušel ale vyzkouším díky, jestli dobře chápu budu potřebovat linux?
luter38

#4 Příspěvek od luter38 »

Jo v super našel jsem přímo pro windows až to vyzkouším napíši jak to dopadlo. :)
luter38

#5 Příspěvek od luter38 »

Tak One-Click bez úspěchu.. pro použití s oneClick musí telefon naskočit alespoň do "Downloading mode" ale telefon nereaguje vubec.
p32

#6 Příspěvek od p32 »

Nepochopil jsem z toho popisu, jak je mrtvý. Už jsi zkoušel ten telefon vypnout a zapnout ?
luter38

#7 Příspěvek od luter38 »

Abych to uvedl na pravou míru... v telefonu byl custom Android http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2136550
Ten chvíli šel poté se z neznámého důvodu zasekl nereagoval na dotyk ani na stisk jakékoli klávesy, takže jsem vytáhl baterii. Telefon jsem nechal cca 15 minut odpočívat a pak jsem vložil baterii zpět. Ovšem telefon už se nezpal. Zkoušl jsem recovery menu HOME+Power a download režim pro zotavení Vol Down + Home + Power ale ani na to telefon nereaguje.
To znamená že telefon je úplně mrtvý. Ptal jsem se tedy zda by mi pomohl takzvaný JIG
ivanko18

#8 Příspěvek od ivanko18 »

a bateria je vporiadku?
Michal22

#9 Příspěvek od Michal22 »

luter38- nechci dávat kázání, ale tyhle upravené Droidy, to je něco jako "Likérka Drak, zlepší váš zrak" pro tvůj telefon.
Zkus to dát někomu, kdo umí přehrát SW, ale raději se rovnou zeptej zda umějí JTAG, aby ti opravili rozdrbaný boot.

A budiž ti to ponaučením.

P.S.: samozřejmě nemůžu vyloučit i nějakou HW vadu, která se vyskytnula zároveň :?
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“