Program pro tvorbu a pokračování hudby nežijících hudebníků
Moderátor: Moderátoři
Program pro tvorbu a pokračování hudby nežijících hudebníků
To hlavní v muzice není (i když je to také důležité) hudba, ale energie kterou ti muzikanti dokážou poslat do lidí a lidi teprve na základě tohodle prožitku kapelu žádají a ona se stane slavnou. Proto nefungují superstar . Malý příklad od nás nic nejsou Walk-Choc-Ice bez Radima Hladíka a jsou to špičkoví muzikanti ale bez náboje. A kmet Hladík ho stále dokáže do svého hraní dát.
- Panda38
- Kontaktovat uživatele:
V dnešní době je kvalitní analýza asi stále ještě obtížná až nemožná (když ani řeč nedokážeme ještě kvalitně rozpoznat). Musel by někdo charakteristiky připravovat spíš ručně.konosuke píše:Již si delší dobu pohrávám s myšlenkou sestavení počítačového programu který nakrmen originálními daty dokáže analýzovat,...
Kdysi jsem zkoušel řešit podobný, ale snazší problém - v oblasti textu. K dispozici je už moře e-books, což přímo vybízí k tomu tato kvanta textů analyzovat a použít pro generátor psaného textu. Např. hodit tam to moře knih co napsal Pratchett a vygenerovat text v podobném stylu (samozřejmě pointu by to nemělo, jen aby to tak vypadalo).
Analyzoval jsem četnost výskytu slov, četnosti vzájemných vazeb mezi různými slovy a četnosti výskytu na různých místech ve větě. Z toho jsem pak sestavoval věty, které měly šanci vypadat podobně - ale moc smyslu nedávaly.
Obrovské dvoukřídlé dveře, které probíhaly hlavami občanských vůdců města, které v ulici plné přeplněných dřevěných domů a pak, o kterém věděla jen ona neví kudy kam, a vzal od ní pomalu pohár s vínem? rozzářil se Bruta.
Obrovská dřevěná závora přeletěl celou místnost potrhanými pohyblivými stíny.
Výsledný dojem byl skvělý den.
Dobrý den, kdy nesete k ústům.
Neboj se, že se jedno z pravidel.
A co? PROSÍM! řekl Výsměšek nezúčastněným hlasem člověka, aby nevnímala zápach, jaký vydává vlhký okraj sklenice, když už vás jednou něco pro velryby, připomínal mu Karotka.
Elánius zvedl mluvítko, chvilku se zamyslel, pak narazil na okrajovou stranu náměstí.
Blesk není zase tolik nenamluvil, a matně černé.
- tomasjedno