Sháním někoho na výměnu nafouklých kondenzátorů, Praha
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem zatím měl možnost vidět, jsem pravděpodobně jeden z několika jednotek lidí v ČR, kteří používají vůbec kvalitní kondenzátory, jinak mám ovšem na skladě ty nejlepší na světě a současně dělám asi tak za třetinovou cenu oproti komerčním servisům (běžná taxa v Praze je 500+/hod. bez DPH).
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Kvalitní ověřené řady kvalitních výrobců. Konkrétně do monitorů na sekundár teď přecházím na NCC KYA. Jinak mám (převážně do ATX zdrojů) na zakázku vyrobené Samxony RS 3300 uF/16 V v D10.
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem třeba vyměnil triak v ovladači brány asi za 250 Kč celkem, autorizovaná výměna desky kus za kus 7000,-. Takže asi takové jsou běžné ceny v oboru. Já se jim samozřejmě nedivím, ono když si člověk vezme, co všechno musí režimu platit když se odváží vzít zaměstnance, tak to abych asi radši nikoho nezaměstnal do konce života.
Praha. Občas jezdím přes Brno domů, ozývá se mi víc a víc lidí z Moravy, tak přemýšlím, že bych doma udělal sběrné centrum a jednou za čas si to svezl do Phy, ale v takovém případě by to mohlo ležet pár měsíců, tak nevím, jestli by to bylo zajímavé.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
No jo, zase jsem vlezl do hnoje
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Spotřebka je víceméně všechno, mimo důležitý věci, u kterých jde buď o bezpečnost, nebo výjimečnou spolehlivost.
Morální životnost se samozřejmě liší podle zařízení, podle toho taky opravuju. Chceš snad definice?
Klidně si buď třeba jedinej na světe používající nejlepší kondenzátory a ještě nejlevnější. Tvoje věc. Ten tvůj první příspěvek v tomto vláknu prostě lehce zavání.