youtube a podobné weby
Moderátor: Moderátoři
youtube a podobné weby
Četli ste někdy ty podmínky co má youtube? To je něco hroznýho tam prakticky nic zajímavýho není dovolené. Tak hledám jestli jsou konkurenční weby kde by se míň cenzurovala svoboda projevu..
Neznáte nějáké?
A pak sem narazil na tyhle jejich podmínky:
https://www.youtube.com/t/community_guidelines#tips
To mě přijde jako z období nejtvrdší totality.
Třeba jednou sme měli soutěž s kámošama kdo se dokáže říznout a napustit si co nejvíc vlastní krve a pak to vypít (samozřejmě o velký prachy). Jeden kámoš to dal na youtube a prej mu to smazali. To ještě když byl asi v 5.třídě.
Tak kam se takový videa dávaj? Aby to vidělo co nejvíc lidí hlavně u nich ve škole on chce být jednou hvězda...
Já si zase myslím, že fóbie (jako třeba z pavouků) jsou duševní poruchy, a plno lidí se s nima léčí. Jenže fóbie z mrtvol nikomu nevadí, a to jedině proto, že jí trpí většina populace. Takže se tak vlastně z duševní poruchy - fóbie stala norma, a kdo ji nemá tak není normální. Je to tak?
- Bastlfanda
Jinak (mj.uvedený) weby s drsnější tematikou jsou občas fakt pro silný žaludky a při některejch "ostřejších" videích se mi taky zvedá kufr nebo tlak, tak to taky moc nesleduju ... ale jsou ještě "úchylnější" weby jako např. rotten.com ...
Tohle mají majitelé žaludečních vředů zadarmo a bezpracně. Končí to změnou složení koncentrace Draslíku v krvi, zástavou srdeční činnosti a smrtí.PC01 píše:co nejvíc vlastní krve a pak to vypít
Jako server pro video hodnotím kladně Vimeo.com.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)