THOMSON 21MH182
Moderátor: Moderátoři
JežíšiiKaca píše:Horizontál by měl podle schematu ovlivnit kond. CL028,který jsem vyndal a obraz se malinko zůžil, ale protože to bylo opravdu jen nepatrně, chtěl jsem zmenšit i CL021, ale to jsem měl dělat asi trochu opatrněji. Bojím se že to kromě vertikálu odneslo ještě VN trafo a možná i vychylovačky. Jo a taky BU, ale těch je dneska celkem dost. Hoří mi odpor RL010 a aby to bylo všechno tak se mi objevilo VN i mezi vychylovačkama a modulem (paticí) obrazovky. Už toho mám dost. Možná mohla být nakouslá ještě od toho blesku a možná taky ne. Zatím jsem jí odstavil a až mě přejde vstek (hlavně na sebe a svojí zbrklost, pokud to byla moje chyba), tak se do ní znova pustím. Moc Vám děkuji za Vaší trpělivost. Zatím nevím odkud začít, a jestli to má vůbec cenu, a jestli se to při mém snažení ještě vůbec vyplatí.
No, nastav v SM napětí ze zdroje (injekci 120V) a pak to dorovnej vertikálemDjRix píše:gumickar: fakt nemáš tušení jak se u toho nastavuje ten H rozměr? V SM to není-alespoň to tam nevidět,ani v manuálu o tom není zmínka,jen u 110° baně je popsanejch několik (asi) trimrů na nastavení právě u H rozměru,ale u 90° baně tohle vůbec není a o nastavování H rozměru tam není ani slovo.
Thomson 21MH182
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Re: Thomson 21MH182
www.sigmaphon.cz
-
Cherokee007
- Kontaktovat uživatele:
-
Cherokee007
- Kontaktovat uživatele: