TV Akai

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TBC

TV Akai

#1 Příspěvek od TBC »

mam TV akai a po hodine sa samé vypne , zapnem dalej a potom sa znova vypne dalej ... vie niekto co by mohol byt problem
viliam

#3 Příspěvek od viliam »

Nemáš náhodou nastavený časovač na 60min, ak tam vôbec je?
Nič sa nedeje náhodne.
juca

#4 Příspěvek od juca »

Ako ti pisal KONDIK zacni od zdroja a hlavne elity a studaky.
juca
Návštěvník

Re: TV Akai

#5 Příspěvek od Návštěvník »

TBC píše:mam TV akai a po hodine sa samé vypne , zapnem dalej a potom sa znova vypne dalej ... vie niekto co by mohol byt problem
Zkracují se ti ty intervaly do vypnutí po zahřátí ? Zdravím Ivan
Návštěvník

#7 Příspěvek od Návštěvník »

kondik píše:Ivan, ved nieco porad, Tvoja rada je "jak mrtvemu zimnik".
Pametas? Len vraciam pozicane.

ako sa iny spravaju ku mne tak rovnako sa spravam ja k nim.

Zdravim preto Ivana. :twisted:
Milý kondíku , odborník chápe kam mířím svou otázkou a blbec to holt nepochopí nikdy , protože pro něj je to "přednáška o antropologii ve svahilštině " . Tak už to na světě chodí . Zdravím Ivan
Frenky

#9 Příspěvek od Frenky »

xyz
Naposledy upravil(a) Frenky dne 12 bře 2007, 00:54, celkem upraveno 1 x.
Návštěvník

#11 Příspěvek od Návštěvník »

kondik píše:Z Tvojej odpovede moze odbornik pochopit tak velky prd. Ved tam je niekolko moznosti... preco neporadis tu pravu? Lebo inak tvoja rada je uplne na nic. A nehovor mi blbec, lebo zacnem z nadavkami ja a admini nebudu stacit mazat.
Milý kondíku byl bych velmi rád kdybys zkopíroval větu , kde jsem napsal , že jsi blbec . Já ji nikde nemohu najít . Jako další by ses měl omluvit Ty mě . Přečti si laskavě svůj příspěvek o synchr. zdroje u Daewoo . Další . Pokud máš pocit , že někdy něco vyroste z opraváře který prohlásil : " Na napětí a proud ti seru , mě nehraje rádio . " , tak jsi na velkém omylu . Sám píšeš : Ved tam je niekolko ........... , tak proč mě cpeš do jedné jediné ? Já nemám křišťálovou kouli , tak se holt ptám . A na závěr Ti mohu říct , že se rád pokloním lidem kteří něco umějí , ale nehodlám se hrbit před kdejakým 🤐 , kterej si myslí , že je machrem ve svém oboru . Zdravím Ivan
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“