Oprava zesilovače Omnitronic P-1000

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Karbus

Oprava zesilovače Omnitronic P-1000

#1 Příspěvek od Karbus »

Čau,
tenhle zesilovač jsem dostal, s tím, že mu nejde jeden kanál. Že je to sráč, to už jsem slyšel, ale bylo to zadarmo, tak proč to nevzít, že. Navíc na těch pár akcí v roce by mi to bohatě stačilo.
A teď k věci: odpálili to skratem na kanálu, takže toho mohlo odejít asi celkem dost. Vizuelně je spálená jedna pojistka a vystřelenej jeden malý elyt. Nemáte někdo zkušenosti, zda to má smysl řešit, nebo to mám vyhodit? Případně nemáte někdo schéma nebo neřešil jste to už? Klidně bych nějakou korunu pustil, kdyby se mi na to někdo ZNALÝ :) podíval.
Díky, Jirka
Peterseal

#2 Příspěvek od Peterseal »

V prvom rade treba merat, merat, merat. Zacni od tranzistorov na vystupe a premeras sa tam, pokial ten skrat ,, dosiel,,
frantajetel11

#3 Příspěvek od frantajetel11 »

On ale píše, že je neznalý...
Takže by asi bylo spíš lepší napsat, odkud jsi. Třeba se na to podívá někdo v okolí...
Karbus

#4 Příspěvek od Karbus »

Tak zase tak uplně neznalý nejsem, ale zkušenosti s tímto nemám, a nerad bych to posral :D A pak aby se v tom někdo potom rýpal po mě, to je práce naprd. Takže tak. Jinak jsem od Čáslavi, ale nemám problém to dovézt zhruba v okruhu Jihlava, Havl. Brod, Chrudim, Pardubice, Kolín, Hradec Králové.
Philip_Fry

#5 Příspěvek od Philip_Fry »

Můžu se na to nezávazně podívat. Jsem dlouhodobě v HK, kdyžtak napiš SZ.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“