Sháním schéma na Seat Ibiza

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

Sháním schéma na Seat Ibiza

#1 Příspěvek od Kaca »

Zdravím Vás!
Manželka koupila Seat Ibiza 1.4 benzin Typ 6K3ABD2 rok výroby 1997. Jsou tam nějaké závady např. na stahování oken, dál tam chci zabudovat rozsvěcení světel atd. Prosím nemáte někdo el. schéma v češtině? Pokud ano prosím nabídněte. Díky! Kaca
xmurgi

#2 Příspěvek od xmurgi »

Pozri po forach napr. dieselpower (musis byt zaregistrovany) ´, staihni si elsu, data len pre seat (su to necele dve DVD) . Mas tam komplet dielensku prirucku aj so schemami. Vzhladom na r.v. ale cestinu asi nenajdes, bude len anglicitina alebo nemcina. Druha moznost, obzriet sa po knihe "jak na to" na tvoj modelovy rocnik, tam byva nejaky zakladny vycuc so schem. Vytahovat to s elsy do pdf je robota pre otroka, lebo to co potrebujes je na xy miestach.
BTW. v schemach necakaj podrobne schemy jednotlivych zariadeni, je tam len kabelaz auta.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kaca »

Sehnal jsem to někde na Googlu ale už nevím adresu. Mám to uložené a co potřebuju si vytisknu a mám to. Ale v angličtině. No - budu se muset snažit.
Díky a zdravím!
xmurgi

#4 Příspěvek od xmurgi »

Budes sa musiet, na tieto starsie rocniky byva prelozena maximalne dielenska prirucka, ale schemy su origo (AJ/NJ).
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jjilek »

Mám někde českou příručku "Jak na to" asi pro tenhle ročník. Ibizu jsem prodal, knížka zůstala. Jestli si dobře pamatuji, tak nějaká schemata tam jsou. Zkusím se po ní příští týden po dovolené doma podívat. Připomeň se SZ, rád zapomínám. J.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Kaca »

Děkuji! Připomenu. Windows už jsou opravená. Motor se točil jen na jednu stranu. Je tam mezi uhlíkama v motoru nějaká věc kterou sem zatím neidentifikoval protože jsem ji jen překlemoval a upozornil manželku že nemá držet spínač stahování když už je okno otevřené a nebo zavřené aby neshořel motor a nebo nevypadla pojistka. Ještě bych potřeboval vědět co se samočinným rozsvěcením světel. Jestli je to už na to připravené na nějaké relé v pojistkovce a nebo to budu muset dělat jako u té P 306stky kterou mám na normální provoz. Tak že jsem udělal samočinné spínání na kontrolku od dobíjení za pomoci relátek a zařízení které už jsem tady popisoval a je někde v uploudu.
Ještě jednou díky a zdravím! Kaca

Ještě dodávám že k poruše došlo asi tak že se spínač rozbil když šlo okno nahoru a on zůstal"viset" a ta ochranná věc shořela na jednu stranu.
Tipuju že jsou tam nějaké ochranné diody a jedna prostě odešla do diodového nebe.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jjilek »

Tak jsem knihu našel, jsou v ní podrobně i požadovaná schemata v češtině. Obsahuje také 3-dveřovou 6K3 ABD 2. Rád ji odprodám.
Přílohy
back.jpg
(62.32 KiB) Staženo 2 x
title.jpg
(51.07 KiB) Zatím ještě nestaženo
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Kaca »

Ahoj! Vynikající! Napiš SZ a domluvíme se. Zdravím a děkuji!! Kaca :D
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Kaca »

Tak jsem nakonec stáhl někde už nevím kde tohle:
Přílohy
Výstřižek.PNG
(102.03 KiB) Staženo 9 x
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“