starej ale dobrej
Moderátor: Moderátoři
Chlap letí do Chicaga a jeho soused v letadle je celej vyklepanej, nervózni, tak se ho ptá jestli se bojí létat.
„Ale ne, přeložili mne do Chicaga, to je hrozné město, gangy, násilí, korupce, vždyť mne tam zabijou a mojí rodinu taky…“
„To si nesmíte tak brát, najdete si dům ve slušný čtvrti, děti do privátní školy, uvidíte že to bude dobrý, já v Chicagu žiju už třicet let.“
„No tak to se mi ulevilo a čím se vlastně živíte?“
„Já? Já jsem zadní střelec na náklaďáku s pivem.“
Oveľa jednoduchšie je prijať skutočnosť, že veci sa nachádzajú práve na tom mieste, kam patria.
-Čo by si Marienka povedala, keby som urobil to isté, ako tvoj býček?
-Pre mňa-za mňa - tvoja krava!
Volá sa Robota...
Ona stojí a ja ju jebem
Potkal jsem v baru jednu starší, ale čipernou dámu.
Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla dobře udržovaná a skvěle jsme se bavili. Něco jsme popili, a pak se mne zeptala:
Už jsi někdy zkusil "domácí trojku"? To je sex s dcerou i matkou zároveň!"
"Ne", řekl jsem.
Zase jsme něco popili a ona pak povídá:
Hele... jseš skvělej chlap, dobře se s tebou kecá.
A dneska bude tvůj šťastnej den. Pojď ke mně, dáme si "domácí trojku".
Šli jsme k ní.
Odemkla, vešli jsme, a ona zavolala nahoru do haly:
Jsi ještě vzhůru, maminko?
Otec rodiny dlouhou dobu vždycky večer před spaním dopaloval svoji starou slovy:
"Dobrou noc, matko pěti dětí."
Přestal, až ho manželka usadila slovy:
"Dobrou noc, tato dvou děcek!"
...................................
Paní Miluše se naváží do svýho starýho:
"Já nevím, Pepo, co furt na těch ženskejch vidíš!? Když si odmyslíš ruce, nohy, hlavu a třeba i prsa, tak co ti zbyde? No? Co?"
Pepa smutně odpoví:
"Ty Miluš."
...................................
"Věř mi, Věruško, v životě dívky bývá jenom jedna velká láska...." hovoří se svojí vnučkou babička.
"A kdo to byl u tebe, babi?"
"Vojáci....!"
Bývam na nebezpečnom vidieku. Zakaždým ako zatváram okno, privriem niečiu ruku.
Všimol som si, aká je príroda spravodlivá - kto je slepý, lepšie počuje. Kto je hluchý, lepšie vidí. Kto má jednu nohu kratšiu, druhú má dlhšiu ...
Najšťastnejší ľudia na svete boli Adam a Eva. Ani jeden z nich nemal svokru ....
adrenalínový šport:
-stavme sa Igor, že nepreskočíš cez kolajnice pred vlakom, čoje na2 metre od teba!
-ale preskočím! Príde vlak, Igor skočí ....
-ty vole, ale si rýchly - jedna noha tu, druhá tam ...
-Oco, znásilnili ma na ulici!
-Čo si neušiel, Jožko?!?!
-Ale oci, v ihličkách??
Manžel dlho želal svojej žene dobrú noc slovami:
-Dbrú noc matka piatich detí.
Tá sa raz nasrala a odpovedala:
-Dobrú, otec dvoch detí!
"Fuj, cikán, po čem tak smrdíš? "
"To po robote, pane mistr."
"A co děláš?"
"hovno."
Vyprávějí si dva romové. - Co ty pořád doliezaš za mojou sestrou ? Nemáš svoju?
Cikán krade dřevo, chytí ho lesník a ptá se: "Cikán, co to děláš?" Cikán říká: "To je krmivo pro krávy."
Lesník: "Odkdy krávy jedí dřevo?"
Cikán: "Co nesežerou, spálím ..."
Přišla Arana na poštu s úsměvem na tváři a říká zaměstnankyni pošty za okénkem:
"Přišla jsem pro "love". dneska je dvaciatoho. "
"penez NET a ani viacej nebudu!" říká zaměstnankyně pošty .
"Ta co še stalo? Gadžove přestali robic???"
V Americe na imigračním se ptají cikánů na důvod návštěvy USA.
- Jdeme Obamovi na pohřeb.
- Obama přece žije.
- Nevadí ... my počkáme.
Ženská privedie osemročného chlapca Janka domov a hovorí jeho matke, že ho prichytila pri tom, ako sa s jej osemročnou dcérou Majkou hrali na doktora.
Jankova mamička hovorí:
- „Nerobme z toho nijakú vedu...to len pomaly začínajú odhaľovať svoje sexuálne rozdiely....“
- „Že sexuálne rozdiely?“ - kričí pohoršená žena - „Ten malý bastard jej vyrezal slepé črevo!“
Je lékařsky dokázané, že pivo obsahuje vitamín B. Když vypiješ jedno pivo - to je vitamín B1 ,když vypiješ dvě piva - to je vitamín B2 ... ... 6 piv = B6 ... 12 piv = B12 a když vypiješ celý soudek... to je už B - Komplex!
Už rok sa snažím v Lidli kúpiť pokladničné oddelovače nákupu a ten bastard pri pokladni ich vždy vráti naspäť...
Když vidím všechny ty stromy a v jejich kůře vyrytá srdíčka s iniciály zamilovaných, jsem zděšený, kolik lidí nosí na rande nůž.
Chlap letí do Chicaga a jeho soused je celej vyklepanej, nervózní, tak se ho ptá, jestli se bojí létat.
- Ale ne, přeložili mě do Chicaga. To je strašný město - gangy, nasilí, korupce. Vzdyť mě tam zabijou i s celou rodinou.
- To si nesmíte tak brát, najdete si dům ve slušný čtvrti, děti dáte do privátní školy, a uvidíte, že to bude dobrý. Já takhle v Chicagu žiju už třicet let.
- No tak to se mi trochu ulevilo, a čím se vlastně živíte?
- Já? Já jsem pravej zadní střelec na náklaďáku s pivem.
Přesto jde k ní, a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká: „Omlouvám se, ale my dva se známe?“
Ona na to: „Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš budete otec jednoho z mých dětí.“
Chlap okamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný:
„Sakra,“ říká, „to jste fakt vy? Ta striptérka? Ta, kterou jsem ošukal jako třetí a jedinej bez gumy na kulečníkovém stole, zatímco mě můj kámoš šlehal po zadku mokrou natí z řapíkatého celeru a vy jste kouřila výčepního?“
„Ne,“ zašeptá zdrceně žena, „já jsem třídní vašeho syna.
- Přílohy
-
ATT00001.jpg- (95.01 KiB) Staženo 132 x