Den UFO
Moderátor: Moderátoři
Den UFO
Disk byl z alobalu, i když velmi pevného, dobré, co. To kdyby uměli vyrobit naši vědci fyzikové a konstruktéři...Povedlo se však ukořistit cizí vynálezy jako mikročip, teflon, optické vlákno a noktovizor které posunuly vpřed naše hranice poznání...no jeden už neví jak to bylo.
- Přílohy
-
rosewell19474.jpg- (15.39 KiB) Staženo 236 x
- Artaban001
konosuke píše:Dneska je den UFO, když u Roswellu v Novém Mexiku (1947) havaroval mimozemský létající objekt ......
Už kdysi jsem pojal takový podezření, proč zrovna těsně po válce.. Jestli to UFO není nakonec lidský výtvor a nějaký "dozvuky" slepých článků vývoje..
http://cs.wikipedia.org/wiki/Operace_Paperclip
Vždyť ať se to někomu líbí, nebo ne, 2sv válka byla ve znamení technického pokroku..
Pokud by existovaly jiné civilizace,jsou od nás tak daleko, že kdyby bylo možný, aby "zachytily" projevy té naší, je možný, že tahle tu už nebude. Tudíž by se dalo říct, že jsme tu sami..
Jednalo se o nepříliš povedené letadlo talířového tvaru. Mělo ovšem jakýsi konvenční proudový motor.
- Artaban001
Ale zase na druhou stranu, na co sloužilo "torzo" tohodle:
a co je pravdy na projektu "die glocke"?
Strávil jsem spoustu hodin pod denní i noční oblohou, jen s okem, s tredrem 10x50, i s pořádným 200mm dalekohledem, něco taky na hvězdárnách s 240mm a 254mm, a nic jsem neviděl, ani okem, ani dalekohledem. A když jo, bylo to hejno ptáků, nasvícený zespoda pouliční lampou, nebo meteorologické balón. Fakt tam nic nelítá, ani ta jednokřídla, jen dopraváky malá letadla, vrtulníky a sem tam vojenský letadlo, ale to už dneska fakt jen výjimečně. Takže celý to UFO asi bude jeden velké kec.
- Přílohy
-
UFO.jpg- (137.25 KiB) Staženo 231 x