Hlídejte si svoje ratolesti!

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MetalGod

Hlídejte si svoje ratolesti!

#1 Příspěvek od MetalGod »

Je tomu 6 dnů, co dobrovolně ukončil svůj proces jeden můj známej, kamarád mýho bráchy. Dneska mi přišlo parte.
Až po jeho smrti jsem se dozvěděl, že krom chlastu a trávy fetoval i metamfetamin, neboli perník. Bylo to na něm vidět, byl poněkud víc čilejší, veselejší, hlavně výrazně zhubnul, nevypadal zrovna zdravě. Ruce měl ale čistý (nebo to nebylo dostatečně dobře vidět), nejspíš to šňupal.
Není jistý, co ho přimělo k tomu, aby se zhoupnul na provaze, nejspíš na to neměl prachy, no a absťák mu přivodil deprese, s nimiž se nedokázal vyrovnat - on byl přece jen psychicky labilnější. Bylo mu 25 a našli ho rodiče. Ani si tu hrůzu nedokážu a ani nechci představit.
To, že fetoval perník, nevěděli ani jeho rodiče, ani můj brácha, s nímž se dobře znal od základky (ačkoliv brácha je starší). Ale o tom, že byl věčně nalitej a zhulenej, věděli všichni, proto nikomu nepřipadalo divný, že byl hyperaktivní a hlavně dost zhubnul.

Není tomu zase tak dávno, co byl perník dostupnej pouze měšťácký smrádeži, teď je i po maloměstech a vesnicích, nelze se tedy spolehnout na to, že to vašemu dítěti nehrozí, vždyť ČR je největším producentem MA v Evropě!
Budete-li mít podezření, že vaše dítě fetuje, nebo se schází s možným feťákem, včas mu v tom zabraňte, zavřete ho do léčebny, klidně mu zlámejte láskyplně všechny kosti, jen, ať to s ním nedopadne tak, jak to dopadá s drtivou většinou feťáků, tedy špatně.

RIP :(

P. S.: Škoda, že nevyzradil svýho distributora, ten by si zasloužil smrt mnohem víc
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Hydrawerk

#2 Příspěvek od Hydrawerk »

MetalGod píše: nejspíš na to neměl prachy, no a absťák mu přivodil deprese

Kdekdo má nějaký zlozvyk... Ale ať je aspoň levný (čokoláda, bůček, rum, cigarety...).
Účelem (nelegálních) drog není až tak zabít uživatele, ale spíš odsávat z něho prachy, a to nejlépe dlouhodobě. Podle mě se na to lépe hodí cigarety. Ty vás zabijou nejdřív za dvacet let, ale nejspíš ještě později. A Philip Morris si mne ruce. http://www.pmi.com/cs_cz/pages/homepage.aspx
Wolfik

#3 Příspěvek od Wolfik »

tyhle věci si dobře shánějí ve fabrikách, kde chodí pracovat stovky lidí
rezis

#4 Příspěvek od rezis »

V drogách to nebude. Znám dost lidí co nebrali a už nejsou. A když se zamyslím nad vyhlídkama do budoucna tak jsou to podle mě srabi, ale taky je celkem chápu.....
Internet - metla lidstva
vrky

#5 Příspěvek od vrky »

To u nás na vesnici byl taky jeden "vyléčenej" a chtěl dostat šanci. Majiteli hospody to vyklopil na rovinu. Majitel s manželkou souhlasil a tak mu pronajaly hospopdu, s tím že mu budou všechno dodávat (pivo, kořku, buřty, pečivo atd...) on bude jen odvádět tržbu s tím že si nechá nějaké procento. ALE S JÍDLEM ROSTE CHUŤ. Dostal se k prachům. Vydržel půl roku. Přestal odvádět tržbu, sudy na pivo si vrátil sám a prachy si nechal. Začal v tom znovu lítat. Už nevěděl jak dál tak se zkusil přetlačovat s vlakem. Vlak vyhrál.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“