Silverjuke s mincovníkem

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kolavi

Silverjuke s mincovníkem

#1 Příspěvek od kolavi »

Zdravím, dělám pro známého jukebox s mincovníkem. Stáhnul jsem si program Silverjuke, nainstaloval rozchodil, ale pořád ho nemůžu propojit s mincovníkem. Mincovník mám koupený Phoenix mecano IMP10. Na cd je demo, mincovník jsem odzkoušel a funguje... Nevíte jak to nastavil, aby Silverjuke počítal kredit?
Předem děkuji za odpověď

Vítek
Honza_dy

#2 Příspěvek od Honza_dy »

Nebude k tomu potřeba nějaký plugin? Mimochodem máš ho přepnutý do "kiosk mode"? Momentálně nemám SJ nikde nainstalovaný, ale co si pamatuju v nastavení byla jedna karta pro mincovník. Nastavovaly se tam hodnoty mincí vs. kredit atd.

Zkus pohledat ještě tady: http://www.silverjuke.net/en/ je tam i fórum.
kolavi

#3 Příspěvek od kolavi »

Kiosk mode tam je, je tam i nastavení. Je tam možnost nastavit při akci (stisknutí klávesy nebo signálu z externího zařízení), aby se připsal určitý počet kreditů. Při stisku klávesy mi to funguje, ale nevím, jak dostat signál z mincovníku, aby to Silverjuke akceptoval. Mincovník je připojený přes USB...
Honza_dy

#4 Příspěvek od Honza_dy »

BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Jestli jsem to dobře pochopil , tak právě ten seeli kšeftuje s programem na propojení mincovníku s Sd . A stejně mu to pořádně nechodí . Je tam odkaz na nějakou trial verzi pro jeden typ mincovníku .
nokijec

#6 Příspěvek od nokijec »

Jestli ti to funguje na klávesu tak převod z toho "mincovníku" na signál PS2 klávesnice.Hudební skříně od Nero Trade to tak mají.
coolerx

#7 Příspěvek od coolerx »

kolavi píše:Zdravím, dělám pro známého jukebox s mincovníkem. Stáhnul jsem si program Silverjuke, nainstaloval rozchodil, ale pořád ho nemůžu propojit s mincovníkem. Mincovník mám koupený Phoenix mecano IMP10. Na cd je demo, mincovník jsem odzkoušel a funguje... Nevíte jak to nastavil, aby Silverjuke počítal kredit?
Předem děkuji za odpověď

Vítek

Ahoj, jak jsi prosímtě dopadl? Vyřešil jsi to? Pokud ano, tak jak?

Díky

Ondra
Odpovědět

Zpět na „Poradna“