PSone LCD display for psone
Moderátor: Moderátoři
PSone LCD display for psone
Na co to potřebuješ? Jde ti o opravu,nebo o to jak to k něčemu připojit??
Pokud o to druhé,tak hledej na www.pctuning.cz
LCD for PSone
Ze som to poslal trikrat sa omluvam len tu zacinam.Prosim o zhovievavost ved kazdy nejak zacina.
LCD for PSone
Ze som to poslal trikrat sa omluvam len tu zacinam.Prosim o zhovievavost ved kazdy nejak zacina.
Ps: Pokud nekdo mate rady jak na ty mrsky LCD tak prihodte do diskuze. Ta zavada s probliknutim je velmi casta.
Prave ze jsem ted zjistil ze to blbe probliknuti dela vybojka. Jsou tam vetsinou 4 a dva nebo 4 trafa. Kazda dvojice ci trafo ma nastaveni proudu vybojkou. a cele to je jakoby v mustku. Pokud odejde vybojka natolik ze ji ten zdroj nedokaze protlacit nastaveny proud rozvazi se ten mustek a IO to vyhodnoti jako chybu. To probliknuti je cas nez zareaguje ochrana ktera je pri startu blokovana. (toto je konkretne v monitoru BELINEA 17") dnes jsem se v tom 3 hodiny hrabal. mel jsem tam pripojeny 4 vybojky bokem a jel pripojil jsem ty jeho a problikl. Tak jsem to prehazoval az jsem zjistil ze ta jedna je mimo toleranci.rnbw píše:Aspon na testovanie tych ziariviek je dobre mat samostatny invertor - napriklad nejaky z tych, co byva k ziarivkam na tuzing PC. Podla mojich skusenosti odchadza skoro vzdy invertor, ziarivka malokedy.