Panasonic TX-25XD90P, chassis Euro5L - vadny video vstup
Moderátor: Moderátoři
Panasonic TX-25XD90P, chassis Euro5L - vadny video vstup
Podla schemy je v ceste elyt 4,7uF/50V, odpor a za nim TEA6415C. Moze to robit ten elyt? Nemal som so sebou merac ESR, takze som nezistil nic a nechcelo sa mi tahat tych 31 kg ku mne dvakrat po schodoch...
Video aj rekorder su tiez Panasonic a signal prepustaju aj v stand-by, vratane prepinacieho signalu - takze staci zapnut set-top box a televizor sa prepne na AV automaticky.
Budeme to musiet doviezt ku mne...vydrzal "len" nejakych 15 rokov bez zavady. Mam pripraveny aj ten TEA6415C.
rnbw píše:K pamati smerujem preto, ze tam bolo viac indicii - mute po kazdom zapnuti, zmenil sa jazyk menu.
Taktiež to môže robiť filtrácia a stabilizácia napätia pre procesor a pamäť.
Pozdravuje Vás Martin
[edit]
Tak uz nic, bolo treba len vacsiu silu a zapriet sa o predok - najprv na lavej strane, potom povolila aj prava.
Ostavaju tieto problemy:
1. umlcany zvuk po zapnuti
2. pri jasnom obraze (napr. prepnutie na video vstup bez signalu - objavia sa farebne pruhy) sa zacne obraz vlnit, objavia sa spatne behy a v patici zacne iskrit
ESR meracom som nenasiel ziadny vadny elyt (F-board som zatial nerozoberal).
Vyresetoval som EEPROM (VOL- na TV a INFO na DO), zvuk uz normalne po zapnuti funguje a aj vstup AV2 zacal normalne fungovat! Takze nahradne TEA6415C ostava v sufliku...
Ak sa problem znovu objavi, vymenim tu EEPROM (nahradnu teraz nemam).
Pri normalnej prevadzke sa mi nepodarilo dosiahnut problem, ktory sa vyskytoval pri farebnych pasoch (a tie sa po resete EEPROM uz nezobrazuju).