Žádost o BAN a smazání nabídek
Moderátor: Moderátoři
Žádost o BAN a smazání nabídek
Tucnak65 píše:Komu: fero7
Zaslal: čt červenec 18, 2013 8:10 pm
Nie je to tovar pochybného povodu...bol kúpený kedysi od fy Armat, ktorá obchodovala po revoluci s armádou...
Ved som pisal: "Ale nemyslim si ze je to Vas pripad!"a tiez som pisal: "Iba ma to tak automaticky napadlo."
Cas mas blbo, ale to tiez nemusis riesit.
Jediné co mě vadí je to, co pochopil jen Hill- tvoje nabídka zabírá celý pravý sloupec, kam se já osobně (a věřím že nejen já) dívám co je zde nového. A občas se snažím i nějakou radou přispět.
Závěr- zkus ty nabídky soustředit do několika témat, v každém můžeš mít třeba osciloskopy, v dalším multimetry, generátory apod.
M.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Prepac, ale nic take som nenapisal!, ani to tak nevyznelo. Netusim ako si k tomu dosiel.Hill píše:Proti všem s výjimkou Tucnaka je totiž poněkud neobvyklá formulace.
Bola to odpoved na SZ od Tunak65 "Vím, že to bylo na nás, ale kdyby jsi četl, tak víš, že jsme položili servis ke dnu...ale v poho...rýpej"
Jednoducho videl som vela roznych ponuk, tak som si spomenul na ten for.
To zmiňované nešťastné vlákno jsem bez náhrady smazal, proto zde uvádím znovu odkaz na přímý přístup k dosud nepřečteným příspěvkům.
Hoďte si ho do záložek a nebude vám sloupec na hlavní stránce chybět.
A časem se s novými tématy (nikoli tedy příspěvky) odroluje. Stejně má ten sloupec jednu nevýhodu: i když diskuse ve vláknu žije, ale vlákno bylo založeno někdy kdysi, už se znovu v tom sloupci neobjeví...
A jinak vážení - když nekupujete, tak se zdržte jakýchkoliv komentářů k nabídkám (kohokoliv). Děkuji za pochopení.