Magio Box X301-T

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
yesper26

Magio Box X301-T

#1 Příspěvek od yesper26 »

Zdravim, doniesol som si zo ZD tuto vecicku, boli v nej vytlacene kondiky, ktoer som pomenil. Box nabehol, no na TV sa zobrazi iba akysi loading a zostane svietit na celu obrazovku T-CKO, logo T-COMU, skusal som aj reset vzadu no nepomohol. Ked stlacim menu alebo sipky na boxe nic sa nedeje, len bliak tlacitko zelene power. Da sa s tym nieco spravit? Pocul som, ze je to viazane na IP adresu, cize je to nepouzitelne. Dakujem za radu.
PotPalo

#2 Příspěvek od PotPalo »

To je ten s harddiskom? Ono by si to malo samo po resete stiahnut firmware, ktory je ulozeny na harddisku. Ak nemas od T-comu zaplatenu IP televiziu, tak ti to je nanic, cez klasicky internet ti to nic nestiahne.
Naposledy upravil(a) PotPalo dne 19 črc 2013, 11:46, celkem upraveno 1 x.
yesper26

#3 Příspěvek od yesper26 »

Jj ten s HDD, no sluzbu nemam aktivnu, cize mi to je naprd. No myslel som ze ci nepojde prehravat aspon filmy co su na HDD, alebo nahravat na HDD zo scartu alebo z anteny.
miroja

#4 Příspěvek od miroja »

Ak sa nemylim, tak aj nahrane filmy na HD sa daju prehrat iba vtedy, ak si platiacim zakaznikom Magia.
keemo

#5 Příspěvek od keemo »

presne tak. bez zaplatenej sluzby a v prvom rade registracie podla MAC adresy boxu si neskrtnes... nedavno sme so segrou riesili vymenu boxu...
yesper26

#6 Příspěvek od yesper26 »

No to je riadna potom kktina :D
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “